Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Stvave vysílačky typu Radiozurnal?...

0 0
možnosti
DT

Přesné. A výraz "hejfriťáci" mě doslova rozesmál. Než jsem si všimla, že to čtu špatně, ale přesto - udělala jste dobrý skutek. R^:-)

K tématu - ono je jednodušší slíznout dotace na nějakou technickou vymoženost, kterou si nechtějí kupovat ze svého - než skutečně něco pro ty lidi udělat.

Napadla mě jedna věc - a třeba se k ní vyjádří někdo povolaný. Oni taky starší lidé celkem špatně vidívají, dají se ty vymoženosti seřídit dioptricky a osově tak, aby daná babička vůbec něco viděla? Spíš jim z toho "zážitku" bude zle. Nejsem odborník ale představuju si to jako když si od někoho vypůjčíte úplně jinak štelované brýle a projít se s nimi po bytě...

Vám R^

11 0
možnosti
JH

Pokud ti žraloci třeba nápadně nepřipomínají prezidenta, či premiéra, tak zrovna tohle bych té jinak nesmyslné neziskovce nevyčítal....

0 0
možnosti
Foto

To je naprosto neuvěřitelné. Někdo pro někoho něco udělá, ale vy si tam stejně najdete prostor po nich flusnout. Víte o tom naprosté houby, žádná zpětná vazba od těch, kterých se to týkalo, ale stejně se neovládnete a musíte na to naházet hnůj. Lidé jako vy jsou nejvetší problém dnešní doby. Místo aby udělali něco pro druhé sami, tak jen sedí a hledají, co kdo dělá blbě, zejména v oblastech, do kterých jim nic není.

Nicméně překvapivé to není, celý ten váš blogový seriál je remcání nad věcmi, které se vás nikterak netýkají (a zcela evidentně o nich ani nic nevíte).

Díky těm, kteří pro seniory něco dělají, ti místo virtuální reality mohli také sedět u kompu a distribuovat svojí zakyslost.

9 3
možnosti
LK

Dle mých zkušeností s pomocí lidem v domovech seniorů a v LDN si dovoluji tvrdit, že jde jen o PR zbytečné organizace placené z dotací. Ale Vy to vidíte jako kopání do někoho, kdo "něco" dělá.

12 0
možnosti
JK

" Jen mám takový pocit, že si tu veřejností neoblíbená neziskovka dělá reklamu na účet bezmocných, osamělých lidí!"

To je fakt jen pocit... :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik