Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Částečně nesouhlasím s titulkem v tom, že Zemanovi je politická zkušenost k ničemu.

Pro svou touhu po pomstě, záludnost, používání lživých argumentací a nenávisti k oponentům. získal díky své politické zkušenosti mnoho donátorů, třeba i z Ruska a Číny, o místních, kterým to vyhovuje ani nemluvě

15 7
možnosti
RC

Politicke zkusenosti maji vyhodu - clovek je potom jako politik citelnejsi. A to byl i Zeman. Jenze mame volice, kteri zapominaji, ze Zeman se jako hulvat obklopeny mafii projevoval uz jako premier, takze to pak dopada, jak to dopada. To, jaky Zeman je, vedel uz Spidla v roce 2003, proto Zemana ani socialisti nevolili. Pak staci 10 let, volici zapomenou, staci par lzi a uz mu skacou na udicku.

11 10
možnosti
JL

Dobrý úsudek si vytvoříme díky špatné zkušenosti. Zkušenost nabudeme díky špatnému úsudku.:-)R^

7 0
možnosti
Foto

No jak kdo, pane Leinere, jak kdo. :-) Děkuji :-)

1 1
možnosti
Foto

Možná, že v nadpise by bylo správněji mít formulaci ... a jsou nám k ničemu. To by bylo slovo do pranice.

4 1
možnosti
JN

V politice totiž, zvláště té vysoké, je člověk odtržený od reality všedního dne a občanům se spíše vzdaluje, než aby se jim přibližoval. V ní se z Mažňáka nestane Mirek Dušín, ale opačně k tomu dochází.

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=710389

Zlatá slova, asi to nebylo vaším plánem, ale celkem dobře jste vystihla, jaký účinek měl dlouhodobý pobyt ve vysoké politice na prezidenta, jehož délku mandátu už nikdo nepřekoná.

4 1
možnosti
Foto

Karma R^.

Nejsměšnější je, jak tu kremrole hodnotí Čaputovou, že je špatně, že nemá zkušenosti a nového ukrajinského prezidenta že je dobře, že nemá zkušenosti.

25 10
možnosti
Foto

Přesně tak, díky, Tomáši.

1 2
možnosti
BM

Pan Zeman je v politice asi 30 let a toto je vše co proti němu máte? Zřejmě asi nebude tak špatný politik jak říkáte. Na rozdíl od jiných. Paní Čaputovou nebudu nijak hodnotit neboť nemám potřebná "data". Kromě toho ještě do úřadu nenastoupila. A ti co ji už dnes hodnotí ať už kladně nebo záporně vlastně o sobě také něco říkají.

16 9
možnosti
IB

I54v69o 75B17o56u14š29e

23. 4. 2019 9:26

Ono je toho vic, ale tohle uplne staci.

2 0
možnosti
SB

Nesouhlasím s tím, že Zemanovi jsou politické zkušenosti k ničemu.,

Bez nich by nebyl za znamenitým prezidentem, jaký je.

18 9
možnosti
IB

I11v89o 92B65o18u27š42e

23. 4. 2019 9:08

Za jakym znamenitym prezidentem?

4 8
možnosti
Foto

Je to samozřejmě pravda. Naší "zkušení" politici jsou pošpinění aférami odshora až dolů. (vzpomene si ještě někdo na aféru Bamberg, kdy současná hlava státu chtěla provést hnusné kšefty ještě jako premiér? Našlo by se toho přehršel). Slováci už pochopili, že tudy cesta nevede.

Karma

24 7
možnosti
LB

Je poučné si aféru Bamberg připomenout, když už se tu skloňují politické zkušenosti současného prezidenta... Tehdy, v roce 1998, Česká televize přišla na Zemanovu cestu do Bambergu, kde jednal s čechošvýcarským podnikatelem Janem Vízkem, který mu nabídl několik set milionů korun pro ČSSD a požadoval za to ministerská křesla pro své lidi. Zatímco Zeman tvrdil, že s Vízkem vyrazil dveře, ČT zjistila, že s ním jednal pětkrát! A Zeman se pak nekonečně ztrapňoval vykrucováním a sérií lží. Skandál kupodivu ustál, ale ČT to nikdy nezapomene a bude se jí mstít, seč mu síly budou stačit.

8 6
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik