Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Magoři zbili poslance a změnil se nějak jejich život k lepšímu? Nezměnil, naopak. Na Srí Lance magoři vyhodili kostely do povětří a změnil se nějak jejich život k lepšímu? Nezměnil, naopak. Frustrát zůstane frustrátem a měl by si uvědomit, že je každý svého štěstí strůjcem.

6 0
možnosti
PV

Jo, vzdy se nejade nejaky "inteligent", co pouziva ruce jako argumenty. Pan Feri se tak dostal do rady politiku za pany Svobodu, Dostala, Sobotku ... co jsem si tak namatkou vzpomel. U tech prvnich dvou jeste internet moc nefungoval, Sobotkovi psali nekteri to stejne, co Ferimu. Lidi se proste nemeni a frustraci na internetu ventiluji, zvlast kdyz s napadenym nazorove nesouhlasi.

2 1
možnosti
Foto

Karma a R^. Není možné nechat přiožralé a primitivní dementy, aby napadali koho si zamanou a ještě se schovávali za tzv. vlastenectví. Zveřejnit jejich identitu a rychle a nekompromisně potrestat. Jiné řešení není....:-/

9 8
možnosti
MH

levicoví násilníci také napadají koho chtějí, ale ti se u toho maskují a schovávají se za tzv. antifašismus. Nikdo je nezatýká, policie je nechce vidět, i když je má přímo před očima...tak proč ten dvojí metr?

3 4
možnosti
MB

Paní Stárková, pokud se opíráte o díla senzacechtivých novinářů, tak to jo. Zkuste si přečíst názor pořadatele akce.

Libor Vranka, Hlavní organizátor koštu:

"Z mého pohledu šlo o komedii. Stál jsem u toho, když to pan poslanec popisoval, a mám z toho smíšené pocity. Na výstavě vín byl přítomen tak dvě hodiny a byl nejspíš i trochu přiopilý. Na zádech měl roztrhlou košili a pod ní šrám, jak ho přitlačili na zeď, kde byla také rýha nebo parapet, či co. Ti dva jeho protivníci nebyli Boršičané, ale ani žádní výtržníci. Pan Feri ze sebe možná dělal až moc velkou celebritu. A navíc k takovým potyčkám u nás na Moravě prostě policisty nevoláme.“

4 2
možnosti
Foto

vyřešeno níže. jen papouškuješ hoaxy...

4 7
možnosti
JZ

J25a25n 61Z12í74m18a

23. 4. 2019 11:48

Mně by spíš vadilo, že rovnou mluví o tom, že ho někdo napadl nožem, přičemž co měl, byla tržná rána (asi o ten parapet). Na straně je zákonodárce, na straně druhé vyvolává ty nejnenávistnější emoce ve společnosti.

Není to škoda?

5 0
možnosti
Foto

S jakýmikoliv závěry bych vyčkala, až se věc skutečně vyjasní. ;-)

4 0
možnosti
JZ

J81a96n 24Z57í83m40a

23. 4. 2019 11:37

Nechci tu být za hloupého trolla ale i ten Váš článek o morálních hodnotách Afrických přistěhovalců před půl rokem byl hodnotnější. A to je co říct.

Už víc lidí vypovědělo, že verze pana Feriho je nesmyslná a takhle se to nestalo. Zejména ta rasistická pasáž.

Ani já tam nebyl, ale více jak jeden člověk říká, že se tam strhla rvačka jejíž pan Feri nebyl účastníkem a vletěl do toho klubka lidí s úmyslem něco rukama vyřešit.

Než tu budeme plakat nad hrobem slušnosti v Čechách, co takhle počkat, až budou všichni vypovídat.... Pak se uvidí....

5 1
možnosti
Foto

Ještě, že jel pan Feri na Moravu a ne do Ústí nad Labem. To by to měla média o hodně složitější...

6 1
možnosti
JZ

J53a98n 35Z60í21m40a

23. 4. 2019 11:41

Kdepak, tam on je docela populární . . i když po tomhle....

2 0
možnosti
Foto

Celebrity a primadony se bít nemají, násilníci by měli být napomenuti.

0 0
možnosti
ŠM

proč mají potřebu se k tomu vyjadřovat ti,co tam nebyli a ani to neviděli?????

11 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.