Diskuse

Střet kultur!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tož tak nějak. Prosím ukončeme tuto nezáživnou debatu na téma "Jak Feri koštoval víno" a pojďme raději na dobré víno a u něho diskutovat o něčem důležitějším.

0 0
možnosti

J10a42n 60R94á68ž

23. 4. 2019 15:36

Je zajímavé kolik prostoru a vysílacího času věnoval novinářský mainstream banální rvačce nějakého kudrnatého poslance a kolik pozornosti věnoval tomu, že mladý Somálec zaútočil v mnichovském kostele na věřící s výsledkem 24 zraněných.

5 1
možnosti

J92i42r91i 47B79o44r

23. 4. 2019 13:57

Černej a ještě z Práglu.Kdo by si do něj nebouchnul. My moraváci jsme přeci tak pohostinní.Akorát že hodně vína děláme z jablek.:-P

0 0
možnosti

Jen kvůli objektivitě. Záchranná služba obvykle u podobných nehod zjišťuje u zraněného přítomnost alkoholu v krvi.

Že agresoři byli na šrot, to nám média nelenila sdělit. A jak na tom byl pan poslanec?

9 0
možnosti
Foto

No dovolte?! Pan poslanec přeci na koštu vína vždy pije jen jablečný džus!

10 0
možnosti
Foto

Ještě, že jel pan Feri na Moravu a ne do Ústí nad Labem. To by to měla média o hodně složitější...

7 0
možnosti
Foto

P22a39v68e53l 81V79á78v41r17a

23. 4. 2019 11:04

umim si představit, že když se někdo chová jako prase, že si vykoleduje ránu po čuni, že u toho v rámci urážení i padnou slova chrakterizující jeho barvu pleti, a to přesto, že ta rána nemá nic společného s onou barvou.

Nevím jak to bylo na slovácku a zda se pan poslanech jako prase choval a zda provokoval, či nikoliv, ale zavádět sem automaticky něco o rasově motivovaném činu je laciné "politicky obchodovatelné" klišé, které mi připomíná poprask kolem karikatury vztekající se americké tenistky :-Ú

8 0
možnosti

Pěkně popsáno!

Karma!

2 0
možnosti

V článku, ze kterého jste citoval autentickou výpověď pana Vranky, který byl údajně přímo na místě činu, jste vypustil (záměrně?) jednu poměrně důležitou informaci:

" ... Přiznal (Vranka), že se o šarvátce mimo budovu kulturního domu doslechl ... " ;-D

Je to škoda, měl byste tam o fór víc :-)

1 0
možnosti
Foto

Vy všichni co se zde vyjadřujete k této události jste byli na místě ???? Tohle je snad už třetí blog na toto téma, Jinak pan Vranka řekl "Stál jsem u toho, když to pan poslanec popisoval a mám z toho smíšené pocity." Přeci pan Feri neřekne opil jsem se na ochutnávce vín a machřil v domnění, že všichni ví, že jsem poslanec a tak se mně nemůže nic stát a oni to ti troubové nevěděli a tak jsem dostal po čuni jak je v tom to kraji zvykem proti těm co machří a prudí. Tak pan Feri z toho udělal rasitický útok. Proč nevyužít barvu pleti, že. Já pana Feriho z našeho města znám a vím co je zač.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS