Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to je asi proto, že někteří nemají co dělat a píší donekonečna různé blbiny...co viděli v televizi, jak jim ujela tramvaj , nevěří svým očím

tento příspěvek byla ukázka -co tím chtěl autor říct ? jestli to dovede napsat

1 0
možnosti
Foto

Tak to nemá chybu! Jednou jsem si dovolil napsat něco osobnějšího, porovnáte-li obsah mých článků s tímto - a hned je oheň na střeše. Jiní zde zahlcují blogosféru téměř výhradně svými "pojmy a dojmy" a je vše v pořádku. Fantastický dvojí metr, blahopřeji (a doporučuji moji odpověď p. Palkové níže).

0 0
možnosti

To jste docela nahrál jistému typu blogerů, kteří dokážou do jednoho článku smíchat neuvěřitelné věci. Teď se budou vymlouvat na pravidla idnesu, přestože důvod bude docela jiný :-)

0 0
možnosti
Foto

on vlastně sám autor smíchal do článku dost nesourodé věci - taková banalita jako že se někdo blogerů objeví v televizní soutěži dle mého mínění nestojí za to aby to někdo uvedl v blogu když se ve světě dá najít tolik zajímavějších témat-ale právě jejich výběr dělá obrázek o tom kdo je vybírá- ve smyslu čistému vše čisté jsem mu za blahopřání poděkovala ale mohl tušit jakým směrem se diskuze díky některým mým fandům bude ubírat-aneb to tušil? Každopádně i diskuzi může autor blogu korigovat pokud se mu zdá že se neubírá kýženým směrem-mně bylo už pár komentářů smazáno s tím že nesouvisejí s tématem ale každý si tu dělá svou vizitku, jednou jsem zde o svém soutěžení v televizních pořadech nasala blog, jestli ho dodatečně najdu přihodím odkaz:-)

0 0
možnosti

Znám další blogery, kteří byli v tematických pořadech, včetně mne.

0 0
možnosti
Foto

vždyť tu máme hvězdnou trojici pánů Paroubek, Rath a Hannig, to jsou mediálně známí tváře- opravdu netuším-anebo snad tuším. proč autor musel tuhle banalitu zmínit v blogu jako první-kdyby na závěr nebo v diskuzi tak se to dá pochopit-jak jsem zmínil výše-výběrem témat si děláme vizitku

0 0
možnosti
Foto

Paní Libuško, gratuluji!!

1 0
možnosti
Foto

děkuju Jarmilko ale upřímně řečeno nechápu proč to musel pan autor ventilovat právě tímto způsobem

0 0
možnosti

K teroristickým útokům bych na Srí Lance dodal, že jsem kdesi četl, že v minulých létech bylo při teroristických útocích na křesťany zabito již více než 1000 osob.

0 0
možnosti

Také jsem byla v tv, pozvali mě, abych prezentovala svoji knížku o Haně Podolské :-), bez scénáře, mluvila jsem spatra.

Libuška není v tv nováčkem, ale když jsem jí položila pár otázek na ten tehdejší pořad, tak se děsně namichla.

2 0
možnosti

J16a68n 51J24í64l78e96k

22. 4. 2019 20:07

Tak shánět chlapa v reality show, není jen tak. Ale přejme každému jeho štěstí. ;-D

1 0
možnosti

J53a98n 63J25í54l81e86k

22. 4. 2019 19:01

Uznejte sami, milí kolegové: kdo z nás kdy byl v celoplošné televizi?!

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=710397

To jste mne pobavil :-) Sám osobně jsem napsal jako spoluautor s Ivanou Sovišovou 28 scénářů ke vzdělávacím programům pro Českou televizi a ve všech jsem vystupoval. Mimo toho jsem byl několikrát v televizi jako expert na závislost a spoluzávislost. Pravda, nikdy jsem jsem nebyl v soutěžním znalostním pořadu, ani v reality show. Jako blogerka Palková, tahle zkušenost m chybí. Nijak neobdivuuji účastníky takovýchto pořadů. Mít encyklopedické znalosti v žádném případě nezaručuje moudrost, jak se mnohdy zde na blogu ukazuje. Je to jen otázka, jak říká jedna má kolegyně mechanické paměti, která se dá natrénovat. Nic to nevypovídá o kreativitě takového člověka. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Proč jsem položil onu otázku? Porovnejme počet blogerů na iDNES s počtem těch, kdo kdy byli v celoplošné TV: Vy, k. Palková, k. Kučíková jak se dozvídáme - a kdo další? Nabyl jsem dojmu, že vzniklý poměr mě opravňuje takovou otázku položit. (Většina z nás jsou naprosto obyčejní lidé, kteří se do TV z různých důvodů nikdy v životě nedostanou; nejde tedy o experty či autory jako jste Vy.)

1 0
možnosti

Je to tak,Libuška je čiperka...R^

2 0
možnosti
Foto

Krásně jste ta témata shrnul. A vybral jste všechna zajímavá.

Jen bych doplnila můj tv zážitek, když jsem si pustila Show Jana Krause a tam jako host vystupovala blogerka Marta Kučíková.R^

1 0
možnosti

...a Jan Kraus mě štval, jak jí skákal do řeči. Paní Kučíková to zvládla na 1*.R^

3 0
možnosti
Foto

Po celodenní pilné práci, usedla jsem k pc a jste první na řadě, takže jsem se začetla a s Libuškou jste mi udělal radost, je to holka chytrá, pohotová a s přehledem. Hned si to jdu najít a kouknu, Příjemný zbytek svátečního večera a dík :-)

3 0
možnosti
Foto

I Vám příjemný večer ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal