Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Katerina rozumí lidem a vidí jim i do jejich nitra. Katerino R^R^VV

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno,bohužel se všude najdou politici, kteří začnou ve svůj prospěch lidem blbnout hlavy...

1 0
možnosti

I36v60a10n36a 55L59a11n84c19e

22. 4. 2019 22:52

Mám strach, že o ty obyčejné lidi se nejedná. Války jsou rozdmýchávány pilitiky pro jejich hamižnost a to bylo a asi jen tak neskončí. Přála bych si to také, aby se lidé dokázali setkat na louce a slavit lidský rozum nad magorismem.

1 0
možnosti

Jo, "pizzařství" v Malé Skále, tam jsme se párkrát mrcasili. Česko je bezesporu mírotvorná země. Pivo tady spolu pijí běžně lidé národností, jež by se u sebe sežraly(Afričané, Jugoslávci, Irové s Angličany atd...)R^

1 0
možnosti

Hezky jste to napsala R^. Myslíte si, paní Kateřino, že se taková pospolitost, tradičně bojovných Balkánců, dokáže sejít na louce někde poblíž Sarajeva a obejmout se ? Asi ne, ale kde je příčina. Bojím se že v náboženství. Pravoslavní, muslimové, katolíci. Je paradox, že to co nás má pozvednout, vytváří výbušnou směs.

1 0
možnosti
Foto

Pane Zdeňku, myslím, že ne, protože si o tom povídali, jakou nenávist mezi sebou mají, pokud spolu žijí v Bosně nebo v Kosově. Asi je to věc politiků. Tady jsou mezi sebou spojeni. Bylo to zajímavé. A díky za čtení.R^

1 0
možnosti
Foto

Kéž by to tak bylo. Kéž by lidstvo dostalo rozum. Kéž by ho dostal i každý člověk zvlášť!:-)

1 0
možnosti
Foto

Paní Zdeňko, kéž by. Už by to bylo zapotřebí. A děkuji za čtení.R^

0 0
možnosti

P29e79t74r 37S72k95á28c74e26l

22. 4. 2019 20:55

Jsem přesvědčený, že světové války nebudou, ty lokální budou ubývat. Souběžně s pronikáním zdravého rozumu do politiky. Mocní světa se přestanou chovat jako loutky někoho a budou vládnout ku prospěchu prostých lidí, svých občanů. I. světovou válku nemám rád, nevrátil se z ní můj děda. Poslední lístek přišel někde z Balkánu, takže dost možná se potkal s Vašimi krajany, paní autorko. V roce 1985 jsme cestovali do Makarské, v Sarajevu Salčin Uzejr opravil porouchané auto naší přítelkyně, skvělí lidé. I my jsme válku prožívali, těžko se o tom píše, natož mluví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik