Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Diskusní tam-tamy bubnovaly, že jste nás opustila. To by byla škoda.:-)

0 0
možnosti
IZ

Já si nemyslím, že by se děti měly nutit, ale zas na druhou stranu jasně stanovená pravidla zkrátka usnadňují situaci. Z pravidla Holky nosí šaty, kluci kalhoty nebo holky mají růžovou a kluci modrou se dá občas ustoupi - tak jo, vem si teda kalhoty, když o to tak moc stojíš. Ale pravidlo zůstává, jenom ho tentokrát dáme do výjimky. Tohle je totiž ohromný problém dnešní doby, ta bezbřehá "svoboda" kterou si někteří lidé představují jako neexistence pravidel - můžu si dělat co chci. No a praxe ukazuje, že tento přístup ke svobodě lidstvu prostě a jednoduše neprospívá. Že je dobrý mít v tom jasno kdo je kdo a sem tam se prostě ustoupí - výjimečně. Že lidi touží po tom mít jasno a to bez zaškatulkování a pravidel nelze. Že v pořádku, kde věci mají své místo, se líp žije, a dokonce i tvoří, a sem tam si můžem pro ozvláštnění života udělat piknik na koberci v obýváku, ale je dobré když všichni ví že normálně se jí na stole. Takže kluk si může vzít holčičí šaty, ale nestává se tím holkou. A dětem bych rozhodně nechala čas do dospělosti u změn, které se těžko vrací zpátky.

2 0
možnosti
Foto

děkuju...ale at je, jak je, je to klišé - ale vede to láska.Láska rodičů taková, že dítě nemá problém říct... jsem jinej. To je fajn, když existuje. Protože je nám asi jasné, jak trpí člověk zakletý v jiném těle ve věčném předstírání... Hezký večer:-)

2 0
možnosti
Foto

Paní učitelko, hezky jste to napsala a za odměnu za mou pochvalu mě dneska nečekejte ve škole. Omluvenku zkusím sehnat a nechám podepsat skoro nevidícím dědou. Radko, mé dvě dcery jsem nikdy nepřistihl v klučičím oblečení, proto jsem je také nestřihal na kluka. Ani nemusel, měli jsme kadeřnici za kamarádku. Hezký čas povelikonoční, prosím přeji!:-)R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

jsou to pro mě nepochopitelné excesy:-(jednou jsem viděla v TV nějakou americkou soutěž modelek kolem pěti let. sotva to chodilo ale podpatky příčesy a umělé řasy-děs:-(

3 0
možnosti
Foto

:-) tak...zlatý tepláky se záplatou a jeden typ kecek pro všechny děti:))

2 0
možnosti
JL

Projekce a stereotypy jen tak nevymýtíš, Radko.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

už to vzdávám, neboj...úsměv a dlouhý kouř a pohoda:):-);-)R^

1 0
možnosti
Foto

Tomáškovi se moc líbilo růžové tričko s kočičkou,po ségře. Tak ho nosil,no.:-)

1 0
možnosti
Foto

kluk našich sousedů byl do dvanácti jako Jára Cimrman. Růžový gumáky a bílé bundičky po Janě:)) V patnácti a půl byl sexuálně vytříbený tak, že utrácel kapesné za intimní drogerii:)) a pugéty slečnám.

1 0
možnosti
JT

J61i93r27i 51T73i45c83h38y

22. 4. 2019 16:24

Trapne omluvy a vymluvy.

1 0
možnosti
Foto

Citlivost a střízlivý pohled.

2 0
možnosti
Foto

Dodnes mi moje holčičky (dnes už dospělé krásné ženské) vyčítají, že jsem je do věku 6 let počátkem prázdnin ostříhal na ježka. Obě mají dnes dlouhé silné krásné vlasy, tolik těšící jejich protějšky.

Jestli je tohle zásadní problém k řešení, tak je to s námi docela dobré...R^

5 0
možnosti
Foto

:-) děkuju... přesně, řeší se věci, že jeden žasne. Nemám ani facebook ani cokoliv kromě mailu a tohoto blogu a připadám si fakt - ne zcela, ale poměrně osvobozena:) Dcerám pozdrav... a že jedenáct z deseti blogerek zaručují, že jejich otec jistě nebyl despota, ale bylo to v rámci lásky... neláska ke všem vším však zásadní:)) děkuji za čtení, Tomáši:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,96
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik