Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I32v22o 67B48o23u75š65e

22. 4. 2019 12:08

To opravdu má EU plánovat, kde ve vaší obci budou veřejné záchodky?

0 0
možnosti
IB

I73v76o 52B82o24u55š64e

22. 4. 2019 12:16

Jako bych to viděl: EU-komise navrhne v Kolíně záchodky, EU-parlament o tom bude hlasovat a v případě kladného výsledku hlasování se to dá k závěrečnému schválení Radě ministrů.

0 0
možnosti
VH

Kde jste, prosím, viděl WC zadarmo? Já jen v Národních parcích USA - ale tam jsem je zřejmě platil ve vstupném. V Evropě jsem jsem vždy (já, chudý Čecháček) vyhlížel Mekáč. Tam byly WC zdarma. Ale už to také leckde neplatí. Jinak pěkně zaplatíte. I v obchoďáku.

Pravda, jednou jsem kdesi na severu (opravdu už nevím v kterém státě) narazil na jeden zdarma (typu Toi-Toi) narazil.

0 0
možnosti
VV

Kdybych vam mel pane Hruby vypsat vsechny zadarmo co znam, tak nestaci stranka.

Tak jen treba ze mimo pomerne draheho luxusniho WC i se sprchou, prebalovnou pro kojence a koliciho koutku v damskem oddeleni, mate na druhe strane take:

http://www.muenchen.de/dienstleistungsfinder/muenchen/1065708/

0 0
možnosti
LB

A to autor ještě nezmínil situaci, kdy jdete po kterémkoli českém městě třeba s tříletým dítětem a ono vám nekompromisně oznámí, že se mu chce čurat... a je urychleně třeba řešit situaci, kam s ním...

Nejenže veřejných WC je u nás méně než šafránu, ale skoro to vypadá, že tu žádné děti nežijí, protože když už WC je, tak ta pamatují pouze na dospělé osoby.

Ve Skandinávii s tím problém nemají, WC i ta pro děti mají i v centrech měst, ve veřejných parcích jsou dokonce vybavena umývárnou s přebalovacím pultem a koutkem, kde je možné dítě v klidu nakojit.

A jeden příklad ze života: u nás je v blízkosti sídliště krásný park, kam staří lidé téměř nechodí, protože by v případě potřeby nestihli dojít domů na WC...

0 0
možnosti
VH

No jo. Když my jsme dneska moc prudérní. Když já jsem byl dítko, chodily děti "na kanálek". (Pravda, v té době chodili profi řidiči "na kolo" - opravdu si označkovali vlastní automobil.)

0 0
možnosti
JS

R^ a já bych přidala ještě aby fungovala v noci, do baru vás nepustí a už kolikrát jsem s mým hyperaktivním močovým měchýřem musela pokoutně... :-/

0 0
možnosti
LK

V naší pětitisícové obci veřejné toalety máme a zadarmo. Všechno jde, jenom kompetentní lidé na radnicích a magistrátech musí chtít

2 0
možnosti
BD

Zcela určitě to jde zajistit a na úrovni roku 2019. Ale jsme zvyklí na befel a tak čekáme na pokyn z Bruselu a tučné dotace.Takové WC za 5 milionů by se stavělo lehce. Půlka jde domů ,část se rozkrade a zaplatí se pozemky kmarádům,kteří je zázračně koupí osvíceně těsně před rozhodnutíém - a je to !

2 0
možnosti
Foto

J28a66n 87Š94i46k

22. 4. 2019 5:53

Levice nebo pravice, je to jedno, na záchod potřebuji všichni. Ve Zlíně je to obdobné. Na autobusovém nádraží, kde se denně protočí několik tisíc lidí, není WC žádné. Nádraží sice patří soukromníkům, ale město by snad mohlo zajímat, že když přijede návštěvník a po vystoupení z autobusu zoufale hledá záchod, musí do zaplivaného nočního baru za 10 Kč.

1 0
možnosti
FL

Pravda. V Praze jsou záchody v metru, které se zavírají někdy v 19 hodin a co si má počít člověk, co si dal v hospodě 2 piva? Aby obsluha nemusela sloužit na WC noční, mohla by Praha nechat záchody otevřené zdarma, třeba jako Vídeň. Ale to ne, to raději investuje miliony do vyčištění zechcaných zákoutí

2 0
možnosti
PB

P67e57t51r 92B67u96r68i68a60n

21. 4. 2019 23:05

Takže v chrámech kapitalismu jsou, ale ve vašich levičáckých projektech chybí. Kde asi soudruzi udělali vyměšovací chybu?:-)

4 0
možnosti
Foto

Soudruzi na to....čůrají;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........