Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já jsem zažil zahraniční zájezd, kde řidiči zakázali používat WC v autobuse s tím, že je určen jen pro vyloženě akutní případy. Když jsme se vraceli zpátky a řidiči zjistili, že jim zbylo značné množství plechovkového piva, vyhlásili akci "otevřené dveře na WC" pro místní pivaře. Najednou v tom neviděli žádný problém.:-)

0 0
možnosti
MT

Jel jsem s organizovanym zajezdem pres Evropu do Anglie, a obcas jsme zastavili u nejakeho motorestu kde autobus nabral benzin, mohli jsme si koupit kavu a jidlo, a samozrejme jit na zachod. Byl jsem v ŠOKU ze na techto mistech (kde parkuji a tankuji velke auta vcetne autobusu) je jen JEDEN zachod a to jeste spolecny pro muze a zeny. ABSURDNI, tim spise ze se jednalo o vyspelou (??) Zapadni Evropu... 8-oRvRv

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Zažil jsem. Vždyť víš.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jsem tak někde mezi dvojkou (když se hodně pochlapím) a trojkou (většinou). Díky za zajímavou úvahu a přeju ti hezké Velikonoce.R^;-):-)

0 0
možnosti
Foto

Kariéru máme našlápnutou, jak vidím stejně. Jen aby to nebylo to známé..třikrát a dost!;-D Hlavně zdravíčko, to je ten nejvyšší cíl. Měj se pohodověR^

0 0
možnosti
Foto

Jitule, to v každým případě... zdravíR^

1 0
možnosti
Foto

R^Nadherne lidske cteni, Zuzi. Vidim, ze jsem hlasoval spravne. Krasne Velikonoce:-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, jsme jedné krve, ty i já :-)

2 0
možnosti
Foto

Gratuluji k rozboru homo wecenius. Dovolil bych si implikovat Tvůj výzkum na další závěry, přičemž Ti samozřejmě patří prvenství a autorství tohoto doposud neuchopeného tématu.

1. Mikrosvět autobusu s jedním WC a cca 40 jedinci se může v důsledku zvýšené potřeby změnit z idylické selanky na vášnivé bojiště.

2. V tomto mikrosvětě může dojít k nežádoucí synchronizaci, neboť jsou okamžiky, kdy je WC opuštěno a za několik minut může dojít k brachiálnímu násilí mezi nadrženými jedinci obého pohlaví, kde určovat pořadí losem může být silně problematické.

3. Jedince ze skupiny 1 je nutné ponechat svému osudu na první zastávce a prostě odjet bez něj.

4. U jedinců číslo 4 je nutné zvážit jejich přínos pro pěvecký sbor. Pokud není velký, je třeba postupovat dle bodu 3.

5. Když vše selže, je nutné použít vlak.

Hezké svátky, Zuzko.

2 0
možnosti
Foto

vyčerpávající doplnění mého povrchního článku;-D;-D ii tobě přeju bezva svátky Tome!

1 0
možnosti
Foto

já jsem ve dne skupina dvě v noci tři, někdy i čtyři....když mám čtyry.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik