Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Krásné. Spolupráce je úžasná. Zažíváme spousty srandy, ale i chvil kdy se dokážeme do krve pohádat. Vrcholem umění je po práci zahodit všechny křivdy a jít spolu s úsměvem na pivo. . Krásný den pane KOLEGO. :)

2 0
možnosti
Foto

Pomerančový kaviár vidím poprvé v životě:-)

1 0
možnosti
Foto

To je vytvořené z pomerančové šťávy, rád mám na talíři tradiční i modernější věci společně, což vanilková omáčka ( temeprování žloutků je jedna z nejtradičnějších kuchařských technik) a k tomu ten kaviár přesně splňuje... :)

0 0
možnosti
DV

D24a48v90i77d 10V76l69k

19. 4. 2019 20:46

Filipe, to není jídlo ,to je umělecké dílo . Nádhera já si strašně cením , když někdo něco umí a už z těch fotek je vidět, že jsi "Pan kuchař"R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc, no mám to rád ;-D

1 0
možnosti
Foto

Filipe, děkuji Vám za inspirativní blog. Celá série byla krásně čtivá i koukatelná. Je moc dobře, že jste si ve svém nabitém programu na toto blogování našel chvilku času. A já se jako vždy budu těšit na další příspěvky!R^

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, dneska se mi odpoledne podařilo vypnout . Těšení se je vzájemné:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, jo, tak jednoduchá a skvělá věc, hrozně nás bavilo je vracet do restaurací..stejně jako třeba škubánky :-)

1 0
možnosti
Foto

R^děláte mi laskominy Filipe- ta kachnička a ty laskonky to je přímo nádheraR^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc, nooo, byla to dobrota :-)

0 0
možnosti

Kuchař, ten tvrdý chleba má!

Prosím, místo kachny husí stehno:-))

A jinak beru vše.

Díky, Filipe! A pěkné velikonoce!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a pěkné Velikonoce i Vám:-)

1 0
možnosti
JJ

J54a40n 76J56í91l43e20k

19. 4. 2019 16:07

To žrádlo vypadá žratelně :-)

1 0
možnosti
Foto

Nooo, co si letmo pamatuji... i bylo. Díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti
Foto

Díky moc Jani a fajn dny přeju :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik