Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A/ Pořad "máte slovo" patří k tomu nejhoršímu, co se na obrazovce produkuje. Výtěžnost, která by měla z jakékoli diskuse vzejít, je zde zcela nulová. Paní Jílková by se velmi dobře uplatnila ve zcela jiné profesi, nikoli jako "moderátorka". Tento pořad v zájmu uchování duševního zdraví nesleduji

B/ Pan Toman, syn komunistického aparátčíka (mimochodem ometálovaného panem Zemanem), je vizuálně i názorově synem svého otce. Jeho pochybné kšefty, o kterých referoval pořad Reportéři ČT, jsou za hranou, nicméně sézím se, že se absolutně nic nestane.

Karma.

4 1
možnosti
LH

A já vždycky myslel že to vyřeší trh a ne aktivisti.....

1 1
možnosti
Foto

Ani aktivisti křepčící kolem modly Trhu.

1 0
možnosti
VR

Nemáte trochu masochistické sklony? Dívat se na Jílkovou jsem nikdy nevydržel déle než pět minut a tomuto pořadu se raději z dálky vyhýbám! Stále je mi ale záhadou, kdo tuto "moderátorku" na úrovni hokyně v ČT drží! I z nováckého Kotle ji vyhodili!!!

2 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav, kolik vajec z podestýlkového chovu (když jeden kus bude v ceně 5 až 7 Kč) se v tomto státě denně prodá? Spotřeba vajev klesne ve zubožené ČR oproti dnešku asi 50x na téměř úplnou nulu a drůbežáři včetně podnikatelské rodiny Tomanových za radostného jásotu občanů Česka konečně totálně zkrachují. ;-O;-(

1 1
možnosti
Foto

Ach, ti hladoví, zubožení, bezcitní, sobečtí a sebestřední trýznitelé.....

0 0
možnosti
MM

Ministr Toman demagogicky lhal o likvidaci našich chovatelů, protože by místo nich nastoupili ri z Polska , Estonska a odjinud. Pokud se velké řetězce rozhodnou neprodávat tyto vojce, bude to platit i pro tyto země.

Paní Jílková zcela vypadla z role moderátorky a stala se hysterickou, zlostnou aktivistkou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS