Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HS

"Ale Svobodní jsou z mého pohledu ideově čistou stranou ve vztahu k EU" Jednak už nejsou (vzhledem ke spojení s prounijním Radostným Českem) a pak se jim už nedá věřit. Začíná to podvodem ve výběru lídra, prezentací podlídra, který ale to EUparlamentu nechce a ......a kde to skončí? Opravdu bude prezident Liberlandu hájit zájmy ČR? Nebo svoje? Nebo se potřebuje finančně zahojit a pár drobků spadne i těm, kteří ho na post lídra navzdory výsledku primárek vysadili?

Příliš mnoho otazníků!

0 0
možnosti
DR

Hodně dobré téma. Určitě nejen já má stejný volební problém.

1 0
možnosti

Rv

Váš text je příliš ideologický. Abychom si rozuměli, zdůrazňuje více Vámi vytýčený cíl před realitou. A tak se obracím na titulek. Koho má volit euroskeptik? Svojí euroskepsí volí Putina! Proč? Bez sjednocené Evropy jsme hříčka pro Rusko, Čínu nebo USA. A to nechci! Evropu musíme sjednotit a stabilizovat na přirozených vztazích. Nikoliv ji destabilizovat a ničit!

:-)

0 3
možnosti
Foto

Jednotná a silná Evropa je samozřejmě hezká vize.

Otázkou ale je, jestli Evropu nedestabilizuje až neničí spíš směr, kterým se teď evropská integrace ubírá. Protože sjednocování probíhá stále zřetelněji na vztazích utahování šroubů, kvót a nařízení. Z hlediska byrokratického aparátu jsou zajisté tyhle vztahy přirozené. Vsledkem je ale skanzen, který se stává hříčkou skutečně velkých hráčů právě díky své přeregulovanosti, zkostnatělosti zametání problémů pod koberec a z toho plynoucího zaostávání a slábnutí.

2 0
možnosti
Foto

Volte si samozřejmě koho chcete. Ale proč tu píšete něco jako nezávislou analýzu, z které Vám nakonec vyjdou vítězně Svobodní, když jste sám členem jejich republikového výboru?

2 1
možnosti

Text článku je ideologický! :-)

0 0
možnosti
TT

Michaila Timofejeviče.

0 0
možnosti
Foto

Kalašnikova? .. jj, měl kamaráda, nějakého pana Gatlinga. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS