Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V prezidentských volbách bylo "STOP někomu" spíše heslo Drahoše a jemu podobných strejdů a to za podpory našich nezávislých médií. Ale to je jedno, prezident je nedůležitá figurka, kvůli které byla zbytečná šaškárna.

Co se týká nezávislosti veřejnoprávní TV ZDF, tak už jen to "veřejnoprávní" takže státní, hovoří za vše ;-D Nicméně to že je Babiš přinejmenším podvodník (a že je toho víc) v tom se s nezávislou ZDF shodnu.

2 0
možnosti
Foto

Já zase tomu nebezpečí migrace rozumím, jenom volám, aby se s imigranty zacházelo dle ČR ratifikovanými mezinárodními smlouvami.

0 0
možnosti

D69a42v93i98d 58V71l65k

21. 4. 2019 10:18

Mám obavu ,že nás do pekla ten Babiš nakonec vezme s sebou celou republiku.Tomáši KarmaR^

1 0
možnosti

Aby jste se nespletl. Vámi zmíněná paní Šojdrová v táboře byla a myslím, že svůj postoj nezměnila.

2 0
možnosti

P87e23t11r 58B32u27r85i27a49n

20. 4. 2019 14:31

Změnila. V táborech byla z pověření EU jako komisařka a v její zprávě stálo, že děti se tam mají dobře a je o ně výborně postaráno. To, že tam trpí a je třeba jim pomoc si vytáhla z paty až před volbami.

0 0
možnosti

Babišovy osobní problémy totálně rozhlodávají naši společnost. Dochází ke značným posuvům morálky a zvyklostí. Vše se odvíjí od jeho protizákonného, (1 jmenování bez Lustrací), do funkce Ministra. Ten člověk nikdy nestál tak blízko svému uvěznění - Jako je tomu nyní. Pak dochází ke štěpení názorů. Vše se sune až ke hraně zneužití celého Státního aparátu = k užitku vybraného jedince. To je přesně jako za starých časů - Blbě! Přčitom stačilo, vyčkat vyšetření svého případu - Společnost, případně i Babiš samotný by byl očištěn. Došlo to nesmírně daleko - Žel, Zeman přizvukuje. Jsme u Banánů. Škody jsou obrovské - V podstatě Normalizace ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Sice máte pravdu, ale rozhodně to nezačalo Babišem, takových jako on tady před ním bylo nepočítaně a na společenskou morálku to mělo úplně stejně devastující účinek. Teď to pouze shodou okolností vrcholí a společnost se rozpadá. Lidé ve velké míře přestávají věřit ve spravedlnost justice, nezávislost policie a halvně už nevěří médiím a jejich způsobu podávání informací.

2 0
možnosti
Foto

Já tomu nebezpečí migrace zase rozumím velmi dobře. Zatím co lidé jako vy se ohání heslem, "že tu žádní migranti nejsou", skutečnost je poněkud jiná. Za první čtvrtletí zde cizinecká policie zadržela téměř 1500 nelegálních migrantů. Byť tu z nich nejspíš drtivá většina nechtěla zůstat, nesvědčí to o tom, že by se do Schengenského prostoru nechtěli neustále dostávat lidi na černo.

To, že nejsou dosud u nás je způsobeno relativní chudobou ČR vůči D a R, nicméně osvícené hlavy v EU, kterou tolik milujete, už vypustily před časem průzkumné balónky s tím, že by bylo záhodno sociální standard sjednoti v celé EU. A to o kvótách, které už vaše selektivní paměť zřejmě vypustila je fakt, kvůli kterému nás EU dokonce žene před evropský soud.

Jestli nechápete, tak se informujte a nechte si vysvětlit a nedělejte tady ze sebe zbytečně naivního prosťáčka.

Kvóty bude soud EU řešit v polovině května, tak dávejte dobrý pozor a hlavně si všímejte, jak se k soudu a jeho verdiktu staví kandidáti na europoslance, budete mít lehčí výběr při volbách.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/slyseni-evropskeho-soudu-k-zalobe-na-cesko-a-dalsi-zeme-kvul/r~1e6231a44fe711e9b2a00cc47ab5f122/?redirected=1555740513

17 0
možnosti
Foto

Takže náš moudrý pan prezident neplní svůj volební program - stop imigrantům?

1 1
možnosti

Slunickovej trouba vidíci nebezpečí v Rusku to nepochopí nikdy

10 4
možnosti

Otázka ale nestojí , buď - anebo". Špatná je masová a neřízená migrace, ale i imperialismus Ruska. Obojí se nijak nevylučuje.

3 0
možnosti
Foto

Ty nerozumíš hodně věcem a ještě se tím vychloubáš.

9 3
možnosti

Nic si z toho nedělejte, hold někdo má dlouhý vedení. Ale taky vám to dojde, sice pozdě, ale přece. Takže klid

7 0
možnosti

T64i51b38o20r 65Z42í36d10e91k

19. 4. 2019 21:01

K té migraci. Pracuji v Linci, cca 50 km od našich hranic. Někdy si připadám jako v Kábulu a ne v Evropě, podle toho co na ulicích vidím. Jsou to tmavé matky, max 25 let staré a kolem nich se batolí 3 děti. Vidím arabské teenagery, co rozbíjeji v parku láhve, když jsem je okrikl, začali zdrhat a sprostě mí nadávat. Já tady odvadim z platu 40%, hádejte na koho to jde?

20 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS