Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky moc za tento článek...

2 0
možnosti
Foto

Tak já ty instrukce dostal teprv dneska. Mám si koupit kleště, autoatlas a roličku alobalu a dávat bacha až po silnici pojede muž s koženou brašnou. Tak to jsem zvědavej, co se z toho vyklube... :-)

5 0
možnosti

Zastavit za každou cenu.

3 0
možnosti

Šikovně se vyhýbáte meritu věci, ač i ve vašem článku lze číst o "zemi s velmi početnou muslimskou menšinou". A to je kardinální informace - nejen paní Šichtařová, ale řada dalších autorů prostě upozorňují na případy, z nichž je zřejmé, že muslimové evropské civilizaci škodí, v nejmenším s ní nehodlají koexistovat, chtějí ji zničit. Quod erat demonstratum (nikoli demonstrandum!) desítkami konkrétních projevů jejich chování každému, kdo to vidět chce. Vás pokládám za inteligentního člověka, nevidíte-li to, příčina se nabízí.

13 0
možnosti

Karma.

O je to vlastně hodně starej příběh, jen se v průběhu času mění témata. Taková "lidská přirozenost", příjemná lež je lepší než nepříjemná pravda ( zjednodušeně řečeno).

2 2
možnosti

Mimochodem dneska se objevila zpráva, že v té opravované katedrále byly požární čidla a kamery. A jedno z těch čidel hlásilo požár o 25 minut dřív, bohužel ale díky technické poruše z jiné části, než skutečně hořelo, takže když technik prohlížel záběry kamer z daného (chybného) místa, nic neviděl.

Takže když prokurátor vzal do úvahy všechna fakta -- opravy, u kterých mohl vzniknout požár, kamery, kde obsluha žádného žháře ani teroristu neviděla..... co jiného mohl říct???

1 0
možnosti

J98a90k89u25b 19Š63o56l90c

18. 4. 2019 14:18

Nedůvěra v média tu je (dle mé sociální bubliny), že paní Šichtářová média kritizuje a vidí chybu v nich, na tom nic nezmění.

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že nějak nedokážu definovat, co to vlastně ta "nedůvěra v média" vlastně znamená. Když pak někdo řekne ( i tací jsou), médiím nevěří, říkám si, odkud asi tak čerpá informace? Z karet? Z křišťálové koule? Je to asi taková blbost, jako když se řekne: nevěřím lidem.

Podstata věci je, myslím, docela prostá. Jakékoli informace by asi člověk měl podrobit určitému kritickému přístupu bez ohledu na to, jestli se mu to líbí nebo ne. Nemělo by se pak stát, že nevěříme důvěryhodným a naopak věříme nedůvěryhodným. To je ovšem pouze teorie.

0 0
možnosti
Foto

R^karma váš blog a pana Kvapila jsou velice rozumné a vystihli jste to oba skvěle-někde jsem už psala jak mi to připomnělo tu událost z ledna, kdy se na Václaváku upálil nějaký muž s dvěma transparenty z toho jeden v cizím jazyce-policie během pár minut vydala prohlášené že to nemělo žádná politický ani společenský motiv ale že jinak o tom muži nic nevědí-to bylo také jen na uklidnění-žádná země nemá zájem vzbuzovat paniku ale někdy je překvapující co všechno se zde na blogu objeví-pěkní velikonoce přeju a dík vám a panu Kvapilovi

1 1
možnosti

To je hrozné, co a jak jste to napsala. Nechcete zaměstnat korektora?

7 0
možnosti

O43t29a 58K31i86n76c

18. 4. 2019 14:13

Naprostý souhlas. R^

2 0
možnosti
Foto

J61a11n 39H56o52r53n83í49k

18. 4. 2019 14:10

Za mě souhlas R^.

2 0
možnosti

Musím vám na oplátku vyseknout také poklonu. Vystihl jste to velmi trefně. Zajímavé je, jak se Šichtařová a Větvička shodují v tom, že požár Notre Dame je předzvěstí nějaké velké hrůzy. Teď už je jasné, že jsou to alarmisti, kteří zcela záměrně šíří strach a paniku.

6 10
možnosti

Buďte v klidu, nic se neděje. Vše je sluníčkově pohodové a o nic nejde. Psali to v novinách, viďte pane Kvapile.

9 1
možnosti