Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podivuji se, že se ještě neobjevil nějaký další (stejně chytrý) školáček, který by se ustrnul nad úbytkem zpěváčků v přírodě a nevyhnal v pondělí spolužáky ze škol do ulic, aby mávali transparenty (nikoli křídly) na jejich záchranu. Bylo by to praktické, školáci by si prodloužili víkend a svatý otec by byl jistě také potěšen. Tragedie motýlů, motýlků a bezdomovců, by mohla být řešena v dalších dnech.

4 0
možnosti

D85a97v12i40d 51H14o73l67e83c

18. 4. 2019 14:11

Mentálně retardovaná Gréta nám bude radit.Bože,jak hluboko jsme klesli.

3 1
možnosti
Foto

Ekologie je dnes předevší výnosný byznys. Novodobí obchodníci s děštěm dovedou maximálně tak přesunout problém z místa na místo (takové, které se jich nebo jejich příznivců netýká).

6 0
možnosti

:-).......Dobře jste to nepsal! Jedině ti co rozhodují o běhu světa, ví proč byl papež Benedikt , (Ratzinger), nahrazen povolným Františkem. OD doby kdy byli i tři papežové každý dosloužil svůj pontifikát až do smrti, i když byl nemocen. Výměna zafungovala perfektně ! R^R^R^

0 0
možnosti

Rozpovidejte se, Stando. Rádi se dozvíme víc. Nebo "smíte jen naznačovat"?

2 2
možnosti

Je to spíš ostuda a nekonečně smutné, že se tu zjevně postižený člověk zneužívá a manipuluje v zájmu těch, kdo se mermomocí chtějí dostat do kapes daňových poplatníků. Greta za to nemůže, ta se ve svém stavu nemůže bránit. Je mi jí líto.

9 0
možnosti

Už mě to silně unavuje --- příslušný pařížský prokurátor vydá po požáru Notre Dame prohlášení, že se nejedná o žhářství ani terorismus, prohlášení, které má zklidnit situaci, protože konspirátoři už ve velkém začali rozjíždět nenávistnou kampaň (viz. Tereza Spencerová dnes na PL), prohlášení, které neznamená, že kdyby se žhářství po prošetření prokázalo, že to zametou pod koberec........... ale lidé jako Šichtařová, Štěpánek a hromada místních blogerů už lijí kýble špíny na novináře, kteří to prostě jen napsali, protože něco napsat musí........

Nějaký pirát ve Sněmovně prohlásí, že by poslanci "měli zvážit účast" na konferenci o rodině, kde je jako host pozvaný recidivista a fotbalový chuligán, a Žantovský a hromada výše uvedených už roztrubuje, že jsou horší než komunisti a chtěli by lidi zavírat za názory do lágrů...............

A teď je tady papež František vydáván za pomateného dogmatického staříka.......... což je samozřejmě ještě laskavé proti tomu, co o něm píšou agresivní čeští katoličtí konzervativci, nebo rychlokvašení katolíci z komunistických kruhů jako Ovčáček..............

A tak pořád dokola.

Už mě to vážně unavuje.

Člověk pak snad musí být "sluníčkářem" i kdyby nechtěl.

1 1
možnosti

Rv

Tak se mi to jeví, že dané problematice nerozumíte. Církev má veliké problémy, ale Vy hřebíček na hlavičku neklepete. Velikonoční poselství Ježíše Krista řeší problematiku věrohodněji.

2 1
možnosti

Děkuji za Váš názor, ale tak se mi to jeví, že jste nepochopil, že srovnávám určitou naivitu té dívky a onoho muže a neřeším Velikonoční poselství Ježíše Krista.

5 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,37
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik