Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji pane Strádale, že z Vašeho článku čtu (Vaši) rovnováhu. Jsem tu začátečník, takže jsem potěšena, protože právě tu rovnováhu, dovoluji si říct moudrost, tu nenacházím vždy. Obdivuhodné, karma R^.

1 0
možnosti

Paní Voříšková, děkuji! Moudrost a nadhled ovšem nacházím ve Vašich hezkých článcích.

0 0
možnosti
Foto

Pan Čermák kdysi napsal článek s titulem "Smíme se navážet do prezidenta?", kde považuje všechny, kteří se kriticky vyjadřují k hlavě státu, v podstatě za lidský odpad. Věnoval jsem mu - stejně jako Vy - kontra článek, kde jsem mu vzhledem k absenci diskuse pod jeho blogem vysvětlil, v čem se mýlí.

Jinak jej nečtu. Jednak pro jeho "filosofii", s kterou obhajuje již zcela zjevnou patologii pana Zemana a jednak pro zbabělost, pro kterou se bojí diskuse.

Byl jste ve svém blogu ještě hodně mírný, pane Strádale. Karma.

2 0
možnosti
Foto

zkusím to stylem inlajnového nezúčastněného...zachvíli přibruslí a poděkuje:))

Vy byste chtěli prezidenta, který si nechá líbit, že se do něj někdo naváží? Já tedy ne:)))...

a nepokoušejte se tomu břichatému dítěti vysvětlit, že nejlepší je mít prezidenta takového, kterému se to neděje, protože není proč:))

Članek berte v rytmu karmy. Jak se zatáčí a brzdí na bruslích věkový průměr blogu zatlačí do nepříjemné otázky, co já v šedesáti proboha s tím?:-/ Takže je pak zas potřeba vytasit téma, co poplatí na karmě ty nasekané dluhy:))

1 0
možnosti

O95t45a 96K79i86n64c

18. 4. 2019 14:01

Napsal jste to přesně. Ode mne karma. R^

6 0
možnosti

No, nechtěl jsem vyvolat vlnu kritiky na pana Čermáka, spíš jsem chtěl ukázat na poněkud divnou logiku příznivců prezidenta Zemana (aspoň pro mě nepochopitelnou, ale možná je to moje tupost).

8 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem články p.Čermáka čítával, bral jsem ho jako poněkud extrémní etalon obhájců p.prezidenta se snahou pochopit jeho/jejich uvažování. Nepochopil jsem a od doby, kdy neotevírá diskuse, už jeho články ani nečtu.

4 0
možnosti

"Vážený pane Strádale. Děkuji za přečtení a popularizaci mého blogu. Váš Libor Čermák."

1 0
možnosti

blogy bez otevrene diskuze nectu, prijde mi to nefer /myslim to zavirani diskuze - jako by se autor bal, ze s nim lide budou diskutovat. zrejme si moc neveri/

a ohledne pana Cermaka: tam by, po me zkusenosti s prectenim nekolika jeho blogu, ani nemelo cenu diskutovat

18 0
možnosti
Foto

Skvělé, karma ! Pan Čermák neotvírá diskuzi nikdy. Je to škoda, mohl by své názory obhájit ve střetu s hloupými argumenty odpůrců a získat tak další příznivce prezidentovi, jehož "moudrost je nad naše chápání"/žena z lidu/. Jehož "bonmoty, postřehy a především přehled je fascinující a nezapomenutelný" a "před jehož moudrostí se skláníme."/hejtmanka Vildumetzová/.

21 0
možnosti
Foto

V dávných dobách diskusi odvíral. Právě teď je tomu přesně deset let, kdy s tím přestal.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS