Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V16í62t 54K78u78č70í94k

26. 4. 2019 14:57

Jen faktická poznámka - statisticky psychiatrickou hysterií trpí více ženy, nikoli muži. U mužů jsou častější zase jiné choroby, třeba alkoholismus. Na to upozorňoval už nejznámější český odborník na hysterii, MUDr Plzák... :)

0 0
možnosti
Foto

R^Dobrý, Libu, taky jsem se tam našel;-D

2 0
možnosti
Foto

jsem ráda že to bereš s humorem a nejdeš na mě s nějakým psychologickým rozborem mých pohnutek jako někdo-dík a pěkné Velikonoce

2 0
možnosti
IL

I56v83a40n35a 30L63a64n45c74e

18. 4. 2019 12:56

Také na mě několik symptomů sedí:-(:-(:-( Díky za pobaveníR^R^R^

3 0
možnosti
Foto

já děkuju za nákuk Ivanko-také se tam v některých bodech vidím;-Dpěkné velikonoce:-)

1 0
možnosti
Foto

Můj přítel, který kdysi psal internetové články v rubrice pro ženy, měl jednu metodu. Dva články ženským to nandat a jeden, kdy to poctivě nandal natvrdo chlapům. Byl to jeden z nejlepších přátel pana Plzáka. A vzdycky zminoval skutečnost, že historionstvim trpí chlapi zcela neméně...i on psával, jsem v mnoha ohledech jako vyšitej. Co se zdejšího prostoru týká, mužů, co stahují kalhoty, ač se jde brodem, co na ně číhá nebezpečí všude... a tak to je, co mají na první dobrou poznamku o ženské klasickou, je tu jako kvítí na louce. Rozvažného a kliďasa pak dlužno ošetřovat. Tímto říkám, že dnešní článek chápu. Nechápu, jak mnoho dalších oceňuje diskutéra jen proto, že Vy máte jistě máslo na hlavě, a tak se dělá, že se jeho úlet nevidí. K nominacím se patří dospěle mlčet. Osobně..malé. Pro mne malé. A zdravim treba velice ráda pana Šika.:)

2 0
možnosti
Foto

dík za komentář paní Radko a pěkné velikonoce;-)

1 0
možnosti
Foto

J10a66n 27Š83i93k

18. 4. 2019 8:32

Z dvanácti vlastností, co jste popsala, jich mám asi devět. To asi není moc dobrý, že? :-) Děkuji za článek a přeji Vám klidné prožití velikonočních svátků

3 0
možnosti
BK

Libuško, já vám to řeknu sama za sebe: vy jste hezká, chytrá a citlivá ženská - to jsem z vašeho psaní a i komunikace třeba v diskuzích pod mými blogy poznala. Jsou věci se kterými člověk nehne a prostě ti lidé do vás půjdou. Člověka tu nějak vnímají a to je neměnné - byť i kolikrát nespravedlivé. Pište to svoje, svým stylem, svým srdcem a ať se třeba........;-). Já to kolikrát nevydržím a švihnu to taky pěkně od plic;-), ale pak si říkám, že jedinej, kdo na tom bude škodnej, budu já sama, protože si ničím svoji energii. Věřte, že je tady spousta lidí, co vám fandí a chápe, jak to všechno myslíte:-)R^. Mějte se fajn:-).

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Beato, zcela bez rejpání... a teď je otázka pokud píšu provokativně, jestli se mám divit tomu, že jsem někoho vyprovokoval k něčemu... což domnívám se, platí samosebou na nás všechny...

3 1
možnosti
Foto

Libuš, prodlužuješ si den brzkým vstáváním, děláš dobře, vždyť život je tak krátký. Tedy přeji hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

díky Horste ranní ptáče dál doskáče:-)a pěkné velikonoce tobě i celé rodince:-)

0 0
možnosti
Foto

díky pane Zdenku za nákuk a pěkné Velikonoce:-)

0 0
možnosti
ND

Kaju se, tady to mám, nikdy neříkej nikdy :-) obzvláště pokud někdo projeví takovou sebereflexi jako autorka tohoto článku.

Proč jsem se vrátila, protože je tady v diskusích někdy legrace a pak, o čem by Libuška psala. Ona má přeci své prudice ráda. :-) :-) :-)

1 0
možnosti
Foto

nejste jediná paní Dubcová nefanděte si že to bylo jen kvůli vám nebo jen o vás-ale je fakt že pohrabat se v lidském neštěstí kopnout si a pak se ještě cítit uraženě a tvrdit já nic já muzikant-no každý máme svůj styl hezké svátky vám přeji:-)

0 0
možnosti
TB

A příklad jste nenašla ani jeden, klasika....

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik