Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D91a24v52i68d 92V76l59k

19. 4. 2019 20:43

A jak to dopadlo s tím gulášem byl?

0 0
možnosti
Foto

Jsem moc ráda, že se pokračování odehrává, s chutí čtu a těším se, až na dveře zaklepe Váš další tématický blog!R^

1 0
možnosti
Foto

Potěšení na mé straně :-), díky.

0 0
možnosti
Foto

:-) no, snad mi-nám to - já host, vy v akci, vyjde:)R^

1 0
možnosti
Foto

No lítali jsme teď pár měsíců po soutěžích a na degustační večery nebyl čas, do toho nějaké projekty mimo školu... Ale doufám, že Vám klapne podívat se za námi za Plazu na Fresh fest 18. a 19. května :-)

1 0
možnosti
Foto

Filipe, vypadá to, že někdy proniknu na vegetariánskou zahradní slavnost a budu se dožadovat guláše se šesti! ;-D A že ho vykouzlíte, protože na to máte R^;-DR^

Přeji krásné sváteční dny.

4 0
možnosti

Škoda, že to nečíslujete. Málem jsem to minula.

Ale i tak dík:-)))

2 0
možnosti
Foto

Tady už bude jen dokončení, ale díky za tip k dalším sériím :-)

1 0
možnosti
ND

Ráda vás sleduji, to co jsme zažili s mým mužem na večeřích či obědech před 89 je taky docela výživný, o jídlo nic nešlo, ale o ty nafrneny pingly ..

1 0
možnosti
Foto

Chtěl bych se také v nějaké sérii věnovat dobám dávno minulým, díky :-)

0 0
možnosti
AS

A95l68e89š 46S77z55a59b96ó

17. 4. 2019 22:38

pokud děláte co Vás baví, tak věřím tomu, že bych se u Vás dobře najedl

přeji mnoho dobrých nápadů, dobrých hostů a hlavně aby Vás to pořád hlavně bavilo

R^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc, za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik