Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J27a35r66d82a 39F30i62c78e78k

18. 4. 2019 13:55

Skoro vůbec si neprotiřečíte: "...prohlášení už po několika hodinách šetření na místě a ODBORNÍKY v tom smyslu, že podle všeho nešlo o teroristický čin, ani že to nevypadá na úmyslné založení..." v͟e͟r͟s͟u͟s͟ : "Ono takové vyšetřování není tak snadné. Musí se prověřit mnoho lidí, jejich přesná činnost, časová osa pohybu každého z nich před událostí, během ní i po ní, musí se ověřit svědectví případných očitých svědků, zda mluví pravdu, jestli se jejich výpovědi nerozcházejí s tvrzením dalších lidí a skutečností atd, atd. K tomu si připočtěte forenzní vyšetřování technické stránky celé záležitosti a mnoho, mnoho dalších úkonů."

0 0
možnosti

Vybrat si jednu z logickych variant spekulaci a zkritizovat ji... to hodne smrdi, ale ne u tech lidi, co tak spekuluji, ale u vas.

https://magazin1.sk/divaci-francuzskej-tv-arabica-prajeme-si-aby-pariz-zhorel-cely-toto-je-krasny-pohlad-toto-je-len-zaciatok/

0 0
možnosti
LN

Nikdo mě nemůže podezírat z nějaké náklonnosti k nějaké skupině, ale je to podobně trapný, jako tvrzení, že před ten trolejbus, jak to v Brně napral do tramvaje, vběhla cikánka s kočárkem.

0 0
možnosti
KS

Většina lidí muslima nikdy neviděla, mají ho leda tak v hlavě. A ten kostel stejně zapálil Kalousek.

0 1
možnosti
FO

Proč spekuluješ, že už v prvních minutách požáru a během prvotních šetření mohli mít vyšetřovatelé informace od případných přímých svědků počátku zahořenÍ?

Proč spekuluješ, že je možná od samého začátku jasné, i když to ještě nebylo z důvodu probíhajícího šetření zveřejněno, kdo přesně se na místě zdržoval, kdo co dělal, s čím pracoval, jaké technologie mohly být použity atd?

Taky jenom spekuluješ. Proč to děláš?

1 3
možnosti
RM

Vzhledem k tomu, že je vyšetřování na začátku, tak jsou možné všechny varianty. Takže není na místě nikoho obhajovat a nikoho vylučovat z okruhu možných podezřelých.

2 0
možnosti
MK

Vysvětlení máte v článku pod Vámi; i s mým diskusním příspěvkem. Prvním spekulantem byl prokurátor.

3 1
možnosti
PP

Pane Kroupo, za jedna.

3 2
možnosti
ČP

V první řadě byla zanedbána prevence. Žádné automatické hasící zařízení, které uvádí do provozu čidla při zjištění kouře tam neměli. To my na Hradě máme.

Jinak se vám divím, že čtete takové pitomosti pochybných diskutujících, kvůli nimž vznikl tento blog.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám