Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D35a55v36i55d 94V63l28k

19. 4. 2019 22:12

Dobře jste to napsalR^

1 0
možnosti
Foto

holčička měla spíše štěstí, že ji do Waldorfské školy nevzali, ale není pravda, že tam nepatřila, chodila už i do jejich školky; a Šichtařová střílí zásadně z kanónu, protože jde hlavně o to, abyste viděli, jak je po čtyřech dětech kočka

2 0
možnosti
JK

Znamená to, když chodila do jejich školky, že musí být automaticky přijata i do školy? Šichtařová jako žena mě vůbec nezajímá.

1 0
možnosti
JK

Brunnere, ty jsi zoufalec.

2 1
možnosti
VV

Od doby kdy jsem zjistil ze tato autorka vyvolava paniku na zaklade dsvych domenek uz jeji blogy ignoruju.

Waldorfschulen jsou nadace a mohou si sve zaky vybirat podle sveho rozhodnuti. Ta pani autorka je pro mn typicka populistka a jak je videt ma u tech jednodussich uspech.

6 0
možnosti
JK

Děkuji vám. Právě kvůli tomu, co píšete v poslední větě, jsem zplodil tuto polemiku, abych ty jednodušší, jak říkáte, krapet znejistěl. Ono to asi moc velký efekt nemělo, ale i kdyby se pár ze zdejších diskutérů na moment zamyslelo, mělo to smysl. Minimálně řada diskutujících musela vymýšlet argumenty, proč podle nich nemám pravdu, a když zjistili, že na mě primitivní demagogie neúčinkuje, třeba zaváhali.

2 0
možnosti
MV

porad cekam, kdy se pani S objevi v nejakem diskuznim poradu pana Soukupa na TV Bar

stejna cilova skupina, stejny populisticky pindy, podobny lzi

11 1
možnosti
JK

To by bylo příznačné.

2 0
možnosti
JS

Potom co teď vypustila o požáru Notre-Dame, se spíš už zbláznila...

4 0
možnosti
JK

Také jsem to četl a souhlasím s vámi. Zajímavé je, jak se v případě Notre-Dame vzácně shoduje s Větvičkou. Ten píše, že když hoří symboly, je to předzvěst nějaké hrůzy, Šichtařová zase, že předzvěstí hrůzy je, když média lžou. Koukám, že oba jsou už celí nervózní z toho, že ta hrůza nepřichází dost rychle.

5 0
možnosti
MG

Prý jde o to, že se jí „hnusí společnost, která vyvrhuje na okraj děti podle jejich původů“.

V jejich cetnych prispevcich na tema muslimu, migrantu z oblasti Afriky a blizkeho vychodu, nebo i domacich Romu ten hnus musela prekonavat opravdu ze vsech sil, kdyz je dokazala napsat tak, jak je napsala. Nebo musel nastat pripad, kdy dotycny vyvrhel pochazi z okoli evropskych naci(onali)stu, aby ji doslo, ze je to opravdu hnusne?

1 0
možnosti
JL

Stačí si postavit postavit otázku. Vznikl by její článek, kdyby se nejednalo o poslance AfD, která je pod patronací Václava Klause? Ale třeba o poslance s Die Linke. Co myslíte? Zajímal by paní Šichtařovou osud takového děvčátka levicového tatínka?;-D

:-)R^

6 0
možnosti
JK

To je velmi správná otázka. R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Diskriminace je přirozeným jednáním lidí. Ač se paní Šichtařová obecně zastává práv lidí rozhodovat o svém majetku a svých záležitostech, zde jakoby na to zapomněla. Většinou se s ní dá souhlasit, protože ten její kolektivismus je opravdu docela malý.

2 0
možnosti
KS

Paní Šichtařová ve svých článcích neustále straší lidi a nafukuje komáry ve velbloudy. Ale lidem se to líbí.

16 1
možnosti
JK

Přesně na to jsem chtěl mimo jiné upozornit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik