Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kritizujete manipulaci a přitom jste její oběť, ukázkově zpracovaný.

12 3
možnosti
Foto

Tady máte odpověď na svou otázku, stačí si přečíst několik inzerátů ve Svobodném slově z 1967, které vysvětluje poněkud rezervovanější přístup k Pražskému Jaru a poněkud tolerantnější postoj k nekulturní invazi bratrských zemí do Československa v roce 1968 i volbu Zemana: MALÝ DOMEK koupím kdekoliv za hotové, popis, cena. Značka „Nekonfiskát“ Ostrava. RODINNÝ DOMEK neb vilku dvoubytovou se zahradou v předměstí Brna koupím za hotové a majitele nechám dobydlet. Znač. „Nekonfiskát“. RODINNÝ DOMEK NEB VILKU nekonfiskát o 2-4 pokojích se o 2-4 pokojích se zahrádkou v Brně nebo v předměstí Brna koupím. Náhradou komfortní byt v I. poschodí v centru města. Zn. „Spěchá – hotově dle dohody“. RODINNÝ DOMEK, nekonfiskát, s třemi byty a menší zahradou v Černých Polích prodám. Uvolním 21⁄4 pokojový komfortní byt s verandou a svobodárnou výměnou za menší byt, pokud možno družstevní. Zn. „V nižším poschodí“. A podobný: RODINNÝ DOMEK 3bytový, nekonfiskát, se zahradou, v Černých Polích, prodám. Uvolním jeden komfortní byt 21⁄4pokojový a mansardní světnicí, s příslušenstvím za menší byt I. kategorie, pokud možno družstevní. Zn. „Nižší poschodí“. DOMEK V OKOLÍ Brna, konfiskát, koupím. Zn. “Do 5000 Kčs“. Hodně vlastníkům nemovitostí na tomto trhu s citrony hořela germánská koudel pod sovětskýma botama. Mohli a museli si vybrat mezi Mnichovem a Moskvou. Chataři a chalupáři i domkaři přestali podporovat odtržení Československa od slovanského dubiska, protože se báli, že by o ně také mohli přijít kvůli nevyjasněnosti vlastnických práv k těmto nemovitostem, třeba k tzv. konfiskátům. Byl to výraz jejich zájmu o stav věcí veřejných.

1 0
možnosti
FL

Už nevím, jestli to heslo bylo "nepřijmeme ani jednoho", ale šlo o to, jestli přistoupíme na ten bruselský plán přerozdělování. V tom byl Zeman jednoznačný, v tomto směru i ovlivnil složení vlády (, která od voleb už dvakrát v této věci musela rozhodovat). To je věc, která má zásadní vliv na budoucnost. Ne Zemanovy vulgarity, pomstychtivost, "příklon k totalitám" - to všechno s ním za pár let odejde. Drahoš sám nevěděl jaký má názor. Jeho voliči měli víc štěstí než rozumu že je moudřejší část národa přehlasovala. Poznámka - známá uvedla argumenty pro volbu Zemana:

https://luf7.webnode.cz/proc-nevolim-drahose/

11 1
možnosti
Foto

Moudřejší část národa zvolila moudrého prezidenta. Zase se mi chce zvracet.

2 3
možnosti
OP

Milý pane, nějak vám uniká, že knížeti i Drahošovi chyběly hlasy lidí, kteří je bytostně nechtěli volit. Prostě si řekli lepší žumpa než bruselský teror

12 1
možnosti
JZ

Zeman vyvěsil vlajku EU, horuje pro Euro, je pro hlubší integraci v rámci EU, prosazuje společnou armádu Evropské unie a mezi evropskými státníky je možná největším eurofederalistou, vy bruselský terore.

Volte si ho všemi deseti, ale proboha volte ho aspoň pro jeho skutečné názory. Volič Zemana, odpůrce EU, to je něco jako vegetarián, hrdý sponzor místního masokombinátu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1502x
Soudní překladatel (NJ).

FFUK obor filosofie.

Bibliografie:

Svatý grál na čtyřech rovinách bytí, Malvern 2014

Hérakleitos ve světle mythické moudrosti, Malvern 2017

Ódinova cesta, Fabula 2023

Záliby - příroda, klasická hudba, šachy.

Seznam rubrik