Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vezměte si prášek nebo si dejte alespoň studený obkládek. Reagujete naprosto nepřiměřeně a hystericky.

8 1
možnosti
PT

P42e87t14r 12T61o76m86e12k

4. 4. 2019 21:14

Jste naprosto nezodpovědné individuum.

1 3
možnosti
MP

Naopak, já za to ODS tleskám. Všude okolo je tolerance 0,4 promile. A u nás ? Když se mluví o tom, že se má zvýšeit sejně jak ve většině Evropy ? Co nám říkají politici ? Jedině to že lidi přece když se povolí budou pít víc než ty dvě piva a kdes icosi.

MÍSTO ABY OBČANŮM DŮVĚŘOVALI, TVÁŘÍ SE ŽE POTŘEBUJÍ NAD SEBOU MÍT DRÁBA A BIČ.

Naoipoak , iniciativa ODS , která věří, že lidé budou dodržovat rozumné limity, a že jsu to tedy SVÉPRÁVNÍ OBČANÉ CO NEPOTŘEBUJÍ MÍT DRÁBY NAD SEBOU, je mi velmi sympatická.

PS: jsem abstinent

12 2
možnosti
PV

A kde vidite u nas svepravne obcany? To by nemohli volit to, co mame ve vedeni statu. Bohuzel, na silnici nezalezi jenom na tom, jak dobry jste ridic Vy, ale i na tech ostatnich.

1 1
možnosti
PV

Asi chteji lovit volice v rajonu naseho predniho virotika.

3 1
možnosti
Foto

J94i71ř75í 76L90i76b76e50r

4. 4. 2019 19:19

„Jsme přesvědčeni, že naši občané jsou stejně zodpovědní a stejně zvládnou takovou toleranci, jako občané jiných zemí v Evropě, a že není žádný důvod, abychom tuto míru svobody, která se pojí s odpovědností, našim lidem neumožnili...."

---------------------

Často jezdím v Německu, občas v Rakousku, a nikde jsem nezaznamenal, že by jezdili řidiči opilí. Mnohdy si tam dám jedno pivo s obědem, a pak jedu tam, kam potřebuji. Bez problémů. Jsem pro to, aby to bylo normální i u nás.

21 1
možnosti
PV

;-D no ja Vam nevim, kdyz vidim ty "slusne" rakouske a nemecke ridice, jak se chovaji nasich silnicich ... mate pravdu, moc se od tech nasich nelisi.

1 3
možnosti
Foto

Nesmíte to brát tak hystericky. Kdybyste si raději přečetl statistiky nehod u těch států, kde je to povoleno. Máte klasický český přístup, hned uvažuje, jak to budou všichni zneužívat.

11 1
možnosti
JB
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1555x
48let, zaměstnanec a otec dvou dětí.