Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Masovec je super. Netuším jak jim říkal Hitler nebo Stalin, ale ukládám si do slovníku.

4 0
možnosti
PP

> Proč lidé volí tak blbě, jak volí

Máte v té úvaze chybu: pokud někdo preferoval jiného kandidáta, tak to ještě neznamená, že nad rozhodnutím přemýšlel méně než já. Vítězství špatného kandidáta může být jen volbou menšího zla.

1 0
možnosti
VM

Souhlas a karma.

Latinsky neznajíc, vrhl jsem se na google překladač, který ne zcela rozuměl, tedy nevím, zda je chyba v překladači či v latinském textu.

Nevadí. Zapadnu do bahna, které zde propíráte a uvěřím Vám :-)

Každopádně, volby, které jsou pouhou komedií a mediální masáží, ale především cílenou mediální manipulací (a to nejen u nás) já osobně nepovažuji za svobodné a demokratické. To je totiž vytvořena pod rouškou maipulace pouhá iluze svobody a demokracie.

tedy z mého pohledu, až bude v rámci předvolebních kampaní povolena subjektům pouze prezentace jednotlivých programů, až budou zakázány trapné zmanipulované duely, používání lží a vzájemného napadání v rámci kampaní, až budou mít politická uskupení povinnost objektivně zhodnotit vlastní minulé volební období tak, aby byla fakta dohledatelná a v případě lží bude subjěkt vyřazen z voleb, a to nejen v televizi a roshlase, ale na všech oficiálních médiích politických subjektů, a ve všech ostatních médiích pod pohrůžkou postihu pro majitele a provozovatele těchto médií, pak uvěřím ve svobodné a demokratické volby.

Zatím jenom vnímám těžké zmanipulované mediální masáže a cílené kampaně proti nepohodlným.

8 1
možnosti
Foto

Každý chce raději věřit než přemýšlet. Je to věčně platné, už dva tisíce let.

Zdroj: https://gruber.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=707726

R^R^R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik