Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mně R^R^R^R^R^V...Soukupov si pro jistotu dejte patentovat :-)

2 0
možnosti
Foto

Ladislavo, zítra tam skočím. Ono to bude stačit mailem. Díky za čtení.R^R^VVV;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, Kataríno. Víte, má to celé jeden háček - určitě není na místě paní Čaputovou hanět, ono zatím ani není za co, jenže ono ji zatím není ani za co chválit. Že je hezká? No ano, je, takových znám něurekom. Že je žena? Ano, je a co má být. Že je prý slušná a na úrovni? Možná, snad na ni nic nevybublá časem... Osobně si myslím, že pokud se proti ní zvedly nějaké negativní reakce, pak je to možná tak trochu vina i lidí, co ji chválí, aniž by zatím měli za co. To některé lidi provokuje, lidé už jsou tací. A ještě jednu poznámku si dovolím - ozývají se hlasy, jak nás Slováci s volbou té paní předeběhli, jak jsou na tom vlastně na tom Slovensku lépe už v tolika ohledech. Mají euro, prezidentku, mají na rozdíl od nás to či ono, ale jedna věc je zvláštní - proč, když se ti bratři Slováci mají na rozdíl od nás tak skvěle, proč proboha polovina (obrazně řečeno, samozřejmě...) z nich pracuje a žije u nás v Česku...?

19 0
možnosti
RK

Vážený pane Kroupo, nechtěl jsem rozšiřovat debatu pod Vaším blogem. Souhlasím s Vaším názorem, který jste vyjádřil velmi přesně a dostal jste za to - jak se dalo čekat - naloženo. Já mám jednu nepříliš dobrou zkušenost s krajankou Zuzany Čaputové, a sice s paní Krnáčovou. Takže skutečně si počkejme, ať to nedopadne jako v Jirotkově Saturninovi, kdy se dr. Oulický ptá tety Kateřiny, co vlastně její syn Milouš hodlá v životě dělat, a ona odpoví, že krásně bruslí. Hezký úsměv může být sympatický zanedbatelný bonus, ale také se zpívá v jedné písni: Příběh končí, říct nám zbývá, krása bývá pomíjivá...

5 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik