Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Vzhledem k tomu, kolik slováků tady žije, mi to jako hysterie FAKT nepříjde :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, kdyby jeden den pan prezident neřekl, že se do voleb na Slovensku nebude vměšovat a druhý den (neberte mne za slovo) nepřijal jednoho z kandidátů, asi by se žádné podobné reakce v tisku neobjevily. Ale protože p.Zeman dokáže měnit své názory ze dne na den (ani tady se podle mne nemůže schovat za své prohlášení, že jenom blbec své názory nemění), nějaké reakce tu byly. Nevšiml jsem si však žádných hysterických. Neúspěšně obhajovat každý jeho podobný krok se zřejmě stalo vaší častou kratochvílí. Marně přemýšlím, co vás k tomu vede, marně.

11 2
možnosti
JN

Pokud jste si nevšiml žádných hysterických reakcí, tak zkuste mrknout třeba na blog kolegy Turnera. A i v článku zmíněný komentář Karla Steigerwalda mi hysterický přijde. Byť je pravdou, že u tohoto komentátora jsem na něco takového zvyklý už od dob, co psával v MF DNES.

Navíc si rozhodně nemyslím, že bych u Zemana obhajoval každý jeho krok, ale v tomhle případě mi prostě přišlo, že se řada lidí snažila uplést z ho... bič.

2 6
možnosti
DK

"Proto mi přišla kritika Zemanova počinu v některých médiích hodně přehnaná, místy až hysterická."

Bránit Zemana za každou cenu. TOTO je hysterie...

13 3
možnosti
MS

Není Vaše reakce na věcnou kritiku poněkud hysterická? ;-)

7 2
možnosti
JN

Jestli komentáře pánů Steigerwalda či Fendrycha považujete za věcnou kritiku, tak mi to přijde docela úsměvné. Ale samozřejmě, proti gustu žádný dišputát. :-)

9 3
možnosti
PB

P35e14t68r 62B70u10r78i25a86n

26. 3. 2019 21:43

Ovčáček by to nenapsal líp!

18 1
možnosti
Foto

Udivuje mě, že fanoušci Čaputové tak vyšilují, když je podle nich Zeman v zásadě zcela nemožný. Skoro to totiž vypadá, jako by se ho naopak báli.

Mně osobně je úplně jedno, kdo se s kým setká a kdo koho podpoří. Hádám, že Slováci mají tak jako tak svou vlastní hlavu.

10 1
možnosti
RC

Vysiluji, protoze se boji, jake metody Zeman predl k dalsimu pouziti. Sam pouzival lzi jako jednu ze zakladnich metod kampane. tedy obou kampani.

10 5
možnosti
FS

Doufám , že si přijel pro tzv. polibek politické smrti, tedy pro potvrzení prohry. Nevím, proč by návštěva u našeho prezidenta měla pohnout slovenské voliče ke změně názorů.

7 1
možnosti
KS

Zeman nemá přijímat kandidáty na prezidenty sousedních států bezprostředně před volbami. Pak by nevznikaly ani ty články, ani tento blog.

11 2
možnosti
MV

,,, ale o cem by pak nekteri blogeri psali???

1 1
možnosti
VK

Vy se tou nenávistí k presidentovi jednou zadusíte.Už je to trapné.To Vy ale evidentně nepochopíte.

2 8
možnosti
Foto

Mně to připadá, že to ten fanklub pana prezidenta a hlavně blogera Nožičky má dajako pomatené :-):-):-). I Standa plusuje a dle mě ani neví co. ;-)

5 1
možnosti
Foto

A já jsem ráda, že Zeman Šefčoviče přijal a vyjádřil mu tak "skrytou" podporu. Náš prezident udělal na Slovensku tolik ostudy, že by Slováci museli být opravdu padlí na hlavu, aby si zvolili někoho, koho podporuje.:-)

11 4
možnosti
RC

Vzdyt si zvolili. Fica.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik