Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

V době před EU zřejmě neexistoval mezinárodní obchod, cestování, společné projekty, přeshraniční spolupráce.

0 0
možnosti

Ta poznámka má smysl pouze pro případ, kdyby se celáí EU rozpadla. Dokážete si představit obchod a přeshraniční spolupráci v situaci, kdy bychom odešli z EU jenom my?:-P

0 0
možnosti
JZ

Obecně pobaltské republiky, členové EU, mají ze zemí bývalého SSSR nejvýkonnější ekonomiky a nejvyšší životní úroveň. :-)

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
JL

Jsou to paradoxy. Václav Klaus podporuje německou AfD, která má ve svém programu návrat majetku sudetským Němcům a současně straší Německem.R^

9 0
možnosti
Foto

Výborný článek karma R^

13 4
možnosti
DR

Naopak, nikdy by mě nenapadlo že s Klausovými budu někdy souhlasit. Díky za připomenutí toho že v blížících se EU volbách už to nikdy žádným bruselským hujerům házet nebudu. R^

4 6
možnosti
Foto

Myslím, že doba pana Václava Klause staršího je již pryč. Pan Václav Klaus starší jistě najde své posluchače. Pevně věřím, že jich nebude příliš.

Tomáši, karma za článek.

14 4
možnosti
MB

Nelíbí se mi současné směřování EU, pravda. Hlasy, dokonce Sofistikovaný blog - Podpoř naši Pidistranu a vystup z EU = Budeš se mít lépe! = Chápal bych, pokud by se podobný nápis zjevil z vnitřní strany zdi léčebny Bohnic! To jo, to by smysl dávalo:-)

3 0
možnosti
JK

Naprostý souhlas. Je třeba si uvědomit za koho duo Klaus a Zeman kope. Na západ se spolčují s nacionalisty a na východ s totalitními vůdci. Takže po odtržení od proradné EU se nejdřív zruší Benešovi dekrety, zaplatí se sudeťákům odškodné a pak se vrhneme do lůna velké Rusy, k čemuž bude sloužit zvací dopis rozšířený o všechno co si budou přát.

HURÁ, vlastně URÁ, už se všichni těšíme.

8 5
možnosti

Doby se poněkud změnily, pokud to nevidíte připomenu - jdu na sever a šup jdu na jih. A u nás jdu na západ a najednou jsem na východě. Nic?

3 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.