Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No...problém je v tom, že oni něco ale umí...a Vy to zkrátka neumíte :) Anebo nejste ochotna případně schopna docenit...umí prostě zaujmout minimálně tisíce svých vrstevníků :) Takže mýlíte se, i když se pokoušíte lstivě tvrdit, že jde o názor střední generace ;)

4 9
možnosti
RK

Dovolím si oponovat - vy považujete za umění patlat slizy nebo rozbalovat zboží??? To ještě ten Tary je schopen nějakého fyzického výkonu, ale jinak tvrdit, že učitelka nic neumí leccos naznačuje.

6 0
možnosti
Foto

Jsem ještě o hodně starší než vy, ale ač jsem za život přečetl stovky knížek, tak ani mě Shakespeare nebo Neruda nijak nenalákali k přečtení jejich děl.

0 0
možnosti
RK

To je poněkud zcestné tvrzení. Shakespeare byl kopírován a napodobován dlouhá století a vlastně je i dodnes. Takže Williama v originálním podání si asi nepřečtete, ale třeba ho louskáte od někoho, kdo si jeho námět vypůjčil. Mimochodem, já zase zkoušel číst díla Václava Havla a po dvou zkušenostech jsem ho také obcházel širokým obloukem.

3 0
možnosti
PD

my jsem v tom věku taky dělali věci, které jsou mi z dnešního pohledu infantilní )a stejně byly asi i generaci tehdejších dospělých)...nebojte, vyrostou z toho

4 0
možnosti
Foto

Ano, jestli jste článek dočetl do konce, totéž tam sděluji i já. :)

1 0
možnosti
Foto

Neřešte to:)) vůbec. My měli Míšu Davida...já teda ne, a nahatýho Hrušínskýho na náměstí, máničkový skupiny co si mohly vydělat pár na pivo a jistotně na kriminál a taky se někteří križovali, kam spějeme. YUTB.využívají jen to, že jsou lidi ochotní platit. Proste poptávka...Ti chytří sledovači nakonec dorostou do poznání, že je fajn něco umět.:))

6 0
možnosti
Foto

Ještě stojí za porovnání, v čem je to o tolik jiné než když z radiostanic slyšíme mezi písničkami moudra, co nás mají rozesmát z free stylu některých moderátorů. Taky za výdělek a taky mnohdy tahání vtipů až z paty:)) moc jiné to není...nevidíme je akorat...pak si dáme starý dobrý Redhoty a jsou nám ty řeči šumák:))

2 0
možnosti
Foto

Jj, taky se slzou v oku vzpomínám jak naše generace v jejich věku houfně navštěvovala divadla a galerie, volné chvíle si krátila studiem kvantové fyziky.... nebo ne? Já si spíš vzpomínám na odrhovačky o pivu a lásce, a stejné nechuti sdílet "hodnoty" dospělých ;-D Ale jak je psáno níže, na rozdíl od jiných moralistů, píšete s nadhledem.

12 0
možnosti
RK

A ještě k Míně - ten její song samozřejmě není původní, je to česká verze sklady Friends prezentované dvojicí Marshmello a Anne-Marie

0 0
možnosti
RK

Nejhorší na tom všem je, že poměrně dost lidí tyhle věci bere vážně a až moc vážně. Možná mladí i sní o tom, jak budou jenom něco rozbalovat nebo kecat do kamery a povede se jim trés bien. V tom je síla sociálních sítí. Pochybná, ale je. Stejně jako autorka jsem se domníval, že odiv vyvolá nějaká skutečná schopnost - budiž, Tary aspoň umí skákat. Ale zbytek nechápu. Jen jsem pochopil jedno - jsem jako jelen k odstřelu, jak v jedné písni zpívá Luboš Pospíšil. Jenže mám to štěstí, že youtubeři zatím nedělají "střílecí" videa, takže by mě nikdo netrefil... Autorce jednoznačně R^R^R^

4 0
možnosti
AC

Hezky zpracovaný článek, líbí se mi Váš nadhled.

Btw. Grznára jsme si s kamarádem ještě na vejšce pouštěli pro zasmání. Dost dlouho jsem nevěřil, že to ten člověk myslí vážně a jenom to nehraje. Bohužel. On je vážně exot. :-) Teď jste mi ho po pár letech připomněla, tak mě to zas rozesmálo. Budu se muset podívat a zkontrolovat, zda stále drží "úroveň". ;-D

1 0
možnosti
DM

Jo, na něj přesně sedí rčení "místo mozku sval". Bohužel podle podobných myslitelů jsou pak posuzováni všichni, co dělají kulturistiku nebo silové sporty.

1 0
možnosti
JK

No v televizi to také není samý Bergman.

0 0
možnosti
RK

Ale taky ne jedna Rosamund Pilcher kombinovaná s Danielle Steel immer wieder ;-);-);-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik