Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Aháááá, tedy něco jako:

-- "There will be no downside to Brexit, only a considerable upside" (David Davis)

-- "The day after we vote to leave, we hold all the cards and we can choose the path we want" (Michael Gove)

-- "The free trade agreement that we will have to do with the European Union should be one of the easiest in human history" (Liam Fox)

Už máte rezervované reklamní plochy na autobusech? Chtělo by to vymyslet nějaké velice šťavnaté hausnumero... Třeba "Posíláme Evropské unii 8 miliard Kč týdně!!! Proč je raději nevložíme do budoucnosti našich dětí???"

0 1
možnosti
BV

>>Stále totiž budeme členy nejrůznějších mezinárodních organizací, ať už na evropské úrovni nebo na úrovni Světové obchodní organizace.<<

A neměli bychom opustit i je, abychom byli skutečně samostatní? Pane Matějko, i vy jeden světohujere. Že vy jste přisátý na dotace z těch mezinárodních organizací, u kterých vám nevadí, že v nich budeme i nadále setrvávat? Anebo jste to jen nedomyslel? A neuvědomil jste si, že skutečnou suverenitu získáme až opustíme všechny mezinárodní organizace? Taková KLDR je podle této logiky zajisté nejsuverénnějším státem na světě - no nebyla by to paráda, kdybychom se, co se týče státní suverenity, dostali alespoň na jejich úroveň? Nebo kdybychom zašli ještě dál a izolovali se od světa úplně - to by bylo něco, viďte - vždyť on i ten Kim zaprodává svou vlast tím, že s tím Trumpem vůbec jedná. Naprostá železná opona, přes kterou neproklouzne ani myš - ani sem ani ven, to by byla panečku ta správná a jediná suverenita, jakou by si naše milovaná vlast zasloužila, není-liž pravda?

Takže, pane Matějko: pevně věřím, že jste to jen nedomyslel - a že svou myšlenku, za kterou se bijete jak lev, abychom byli konečně suverénní, dotáhnete do zdárného konce! Vždyť jak říká váš ideový souputník Petr Hannig: Buďme hrdí! A já k tomu dodám: Zadrátujme to tu všechno a zaveďme tu konečně ráj na zemi tím, že zamezíme všem nepřejícníkům okolo hranic naší krásné vlasti, aby nám škodili. Ostnatý elektrický drát na hranice a nikdy jinak!

3 2
možnosti
MS

Nalejme si čístého vína. Evropská unie samozřejmě není bez chyb a leccos by se mělo reformovat. Ale lidé vašeho typu jen do všeho vrtají kvůli zisku politických bodů, ale kdyby se jim (nedejbože) jejich záměry povedly, budou hledět jako zjara a nebudou vědět, co si s vítězstvím počít, protože kromě planého kecání nic jiného neumí.:-/

2 2
možnosti
Foto

Nalít si čistého vína je důležité, protože ve víně je pravda, takže pan Matějka vrtá do Unie kvůli zisku politických bodů, na rozdíl od evropskounijních politiků, kterým nejde o politické body, ale o blaho nás všech a navíc úplně přesně vědí, co si s tím počít a kromě toho umí mnohem víc, než jen zbytečně kecat. No tak to potom jo. ;-D

0 0
možnosti
JP

J56a43n 44P79a84v87l86í36k

25. 3. 2019 17:32

Češi to v současnosti dopracovali tak, že si prosadili do čela vládu oligarchie a buranokracie, podporované komunisty, vzdalující naši společnost od demokratických principů a vlády práva. A to v rámci EU. Pokud bychom navíc hloupě následovali falešné proroky made in Klaus st. i ml. a jejich epigony, dobrovolně bychom si vybrali chudobu a staronový režim podobající se východním despociím. I když jsou tito falešní proroci dost hlasití, myslím, že společnost má ještě dostatečný pud sebezáchovy, aby na jejich náckovské vábení nenalítla.

3 3
možnosti
TB

Komunisté a oligarchie vládnou především Evropské komisi.

2 1
možnosti
Foto

Frankfurt am main praská ve švech, ceny nemovitosti rostou, město prožívá obrovský stavební boom (mám tam příbuzné, osobně jsem viděl). Londýn ve finančním světě ztrácí na prestiži. A tady u nás bloudi fantazírují.

Navíc se to cpe přímo do místa nejvyššího s jasným úmyslem škodit. Takovíto malí lidé kazí reputaci celé naši zemi. Ještě že se tam ani náhodou nedostanou.

Marně přemýšlím zda jsou placení nebo jen užiteční? Třetí možnost je, že na hlouposti a naivitě jiných si staví svůj vlastní amorální zisk.

3 2
možnosti
VS

Chlapi, domluvte se... VKml tuhle tvrdil, že chce vystoupit z EU i za cenu toho, že životní úroveň poklesne o 30%. Proč tuto eventualitu vůbec zmiňoval, když podle vás by to měl být takový laláč?

10 0
možnosti
Foto

Já těmto "kouskům" radím, aby se přestěhovali do země. která nemá s EU ale opravdu vůbec nic společného. A je z čeho vybírat. A oni - ne.

3 0
možnosti
JL

Kdyz se divam a ctu diskuzni prispevky na vas blog, pane Matejko, bude lepsi z te EU neodchazet. Ten "bordel" ve spolupraci s EU je stale mensi, nez ten "bordel", ktery zacne po vystoupeni. Tato mala diskuze to naznacuje. Kdyz k tomu pripocitate ten politicky "chaos" po poslednich volbach, musite k tomu "bordelu" s vystoupeni pridat jeste nas politicky "gulas" uvnitr nasi CR. Dokazeme to vse prekonat?

Pravdepodobne ano. To jeste vetsina bude v "sedmem nebi", nebot budou moci horekovat, nadavat a plivat na vse, co nepujde podle jijich predstav. Ceska natura se ukaze v plne sile.

Proto muj zaver je. Lepe zustat a mlcet. To nam jde vzdy lepe, nez co jineho. Minulost je vzornou ukazkou.

4 0
možnosti
Foto

Pan autor by se možná měl na čas lépe, než se na něho jeho spoluobčané sesypou. A pak aby raději někam emigroval - kam? Do Německa nebo do Francie? ;-DRv

6 0
možnosti
VR

Pane vachmajstr, voni sou hlava!:-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS