Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Moudré kroky? On ještě chodí? Ještě, že vzal doporučení lékařů konečně vážně! Jinak už by tu býval dávno nebyl! A hradní suita by měla po hehe!

:-)

2 0
možnosti

P74e33t78r 22N38e21d75v98ě18d

26. 3. 2019 12:27

Už tu delší dobu nebyl článek proti Zemanovi. V diskusi lidé s autorem podobně smýšlející hýkají blahem.

Proč to v prvním odstavci vypadá, že Zeman pozval zřejmě výrazně slabšího kandidáta na slovenského prezidenta? Nepožádal o schůzku náhodou onen kandidát? A Zeman mu prostě vyhověl? To je vměšování do voleb našich sousedů?

Na Zemanem zřízené konto moc lidí krom něj nepřispělo, myslím, že využil těch peněz správně. Pod jiným blogem někdo dokládal záznam, kde bylo do kdy bude Zeman přispívat a tak zřejmě i učinil. Asi je všem jasné, že jeho 60tka měsíčně státní dluh nevytrhne, když v to zůstane sám.

A ve třetím odstavci ....neomluvil se ten Zeman Nečasovi, že uvěřil Ištvánovi?

5 7
možnosti

Netahejte nám sem do těch diskusí pravdu a rozum. Neokopáváte, neplivete - co je to za příspěvek? Vy nepotřebujete plusy ?

1 1
možnosti

R^výstižné, bohužel...karma

5 3
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

6 2
možnosti

Je mi z toho blivno. A keď si predstavím, že bol ten Slovenský kandidát na audiencii u toho starého mrzutého pána, tak sa začínam báť aby nejaký pán Bureš neprišiel o svoj historický zápis v knihe agentov ŠTB...

4 2
možnosti

J90o90s40e30f 13V31a74l41a

24. 3. 2019 18:32

obavam se, ze mate pravdu. Ani moudre, ani kroky.......

10 0
možnosti

Papeže dříve také nosili... :-)

0 0
možnosti

M81i43l59a89n 68K74e63s77l

24. 3. 2019 18:24

Prezident Zeman- vděčné téma.Kluci zbyteční senátorští, přes nové posily z prezidentských kandidátů,nejsou schopni nic kloudného vypotit.Tak se pustili do prezidenta.To zvládají.Nelíbí se jim nic z toho,co prezident dělá nebo ,co navrhne.Tak mu to spočítají.Političtí pulci Piráti jsou na tom podobně.Také ničemu moc nerozumí,tak hr na premiéra.Tito i ostatní kritici však jdou již s křížkem po funuse.Nezvládli to v době,kdy se rozhodovalo.Jejich kritická slova teď již nic neovlivní.Je to brečení nad rozlitým mlékem nebo pivem-jak pro koho.Měli by se věnovat budoucnosti.Konečně představit kandidáty,kteří budou lepší než ti minulí nebo se jim tam vetře zase někdo,který se jim líbit nebude.

10 18
možnosti

:-).....Milane, tak to je! Perfektně vyjádřeno, hlavně ti pulci! Ta Richterová je prý sestrou Michálka! A jeho partnerka.....exhibice s malířský válečkem! Pěkná podívaná. A Bartoš bude příštím premiérem ! R^R^R^

1 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS