Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten titulek je zcela zprasen.:-) Když už jste to chtěla takto pojmout, mělo tam být "Za drogy prezidentkou, za imigranta v autě ignorace" (nebo tak nějak).

0 0
možnosti
HT

Nemohu soudit a někoho se zastávat,když ty kauzy znám jenom z médií, každopádně asi se provinili něčím co je proti pravidlům země kde se to stalo.

1 0
možnosti
HT

Nemohu soudit kdo je víc vinen,znám to jen z médií,od toho jsou soudy a ti co to viděli na vlastní oči,já ne. Rv

0 0
možnosti
DK

Naprostá většina z nás má o obou případech informace pouze z médií. Jakákoli tvrzení o vině či nevině jsou tudíž irelevantní. A z mého pohledu tudíž i článek o ničem.

1 0
možnosti
Foto

To je, pane Daniely, zajímavé, tak proč jste ho četl?

0 0
možnosti
VV

Tak ja sem presvedcen, ze Tereza Hluskova je stejne nevinna nebo vinna jako Jiri Sagan.

U ni nasli drogy, u nej migranty. A take rozhodne verim francouzskemu soudu. Tam nesedi soudci s komunistickou minulosti jako v CR, kterym sdeluje prani rozsudku nejaky Ovcacek ci jemu podobni.

3 3
možnosti
Foto

Bohužel, někteří naši soudci s komunistickou minulostí mají větší úroveň než francouzská justice.

1 1
možnosti
RK

Přátelé, původní článek může být pojat jako humor, jenže v dnešní době se až příliš chováme dle Werichova výroku "Fajn, je to blbý, to se bude líbit!" A těm, kteří si myslí, že každý bez potíží rozpozná nadsázku a nebude se věnovat evidentnímu nesmyslu vřele doporučuji nádherný film Being There, u nás Byl jsem při tom. Peter Sellers zde odehrál životní roli, tolik odlišnou od inspektora Clouseausa a až se dodíváte na konec, tak vám třeba secvakne, že i velká absurdita se najednou může proměnit v realitu. Ostatně neměli Italové v parlamentu někdejší pornohvězdu?

1 0
možnosti
PN

P86e48t30r 15N71e34d23o18m72a

23. 3. 2019 16:11

vy jako Rekyne asi nemate tuseni o ceskem smyslu pro humor. Pokud nekdo napise, ze by ta drogova prostitutka mela byt prezidentem, tak je to vtip, ironie a nadsazka. "ale jak je možné, že se této slečně věří" ....to jste uplne mimo ,prectete si jakoukoliv diskuzi, nikdo ji neveri a naopak si drtiva vetsina mysli, ze si trest zaslouzi. Mozna je nepochopeni z vasi strany dano jazykovou barierou nebo spise spatne chapete vyznam textu

4 0
možnosti
Foto

Pane Nedoma, já jako Řekyně tady píší většinou humor, pokud jste mě někdy četl. Tak to jste mě naštval, ale ne zase tak, abych Vám neodepsala. Vím, že to byl humor, ale v tom českém humoru je vždy trochu té zloby, té malosti, té blbosti atd., sorry, ale jako fakt. Jinak, speciálně pro Vás napíši humornou povídku klidně o této blondýně, jak a proč nezjistila, že téměř o devět kg více? Co Vy na to?;-D

2 0
možnosti
Foto

Skutečně je život pouze o tom, co kde kdo, od medií počínaje po tzv. sociál sítě ,,prezentují", odrazem skutečnosti, podle které je třeba vše brát až za ,,fakt", ba se tím snad až řídit?:-/

1 0
možnosti
Foto

Sagan byl odsouzen. A ta slečna taky. Změňte lidi kterým nasloucháte a zdroje které čtete. Na světě je spousta jiných zajímavých věcí.

3 0
možnosti
Foto

Paní Rambousková, ok, Vy změňte to, že mi tady kážete, co mám dělat. Myslím si, že jsem svéprávné. Ale jinak děkuji za péči.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS