Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Pane autore, Vám se zachtělo boje? Je to jen nahánění peněz do zbrojařského průmyslu, bohatí chtějí být ještě bohatší! Kdo nás ohrožuje? Myslíte, že v Evropě se bude válčit tanky a puškamí? Situace je tak vyhrocená, že by to řešil atom......i za cenu zničení naší milé zeměkoule! Pokud je špička politiků při rozumu, tak to doufám nikdo nespustí! Je Vám jistě jasné, že valit peníze do zbraní snižuje životní úroveň obyvatelstva.

Proto......překovejme meče v pluhy! !!!!!!

1 4
možnosti
MP

"Překovejme meče v pruhy"...krásná, ale zcela naivní představa. Bohužel. Relativní klid mezi státy je v důsledku obavy útočníka z odvety a nepředvídaných následků pro útočící stát. Lidstvo je takové jaké je, a bylo takové od svého počátku.Ambice mocných psychopatů dokáže zblbnout davy, které jdou slepě za svými vůdci.Není jiné cesty než mít odpovídající zbraně na svoji ochranu.

4 0
možnosti
Foto

Pokud je tedy prezident Trump nespokojený s plněním nějakého závazku, má se obrátit na Mezinárodní soud v Haagu. Co myslíte, uspěl by?

Ať klidně se Amíci stáhnou z Evropy a vystoupí z NATO a začnou se starat pouze a jenom sami pro sebe. Udělají tím více pro zachování mezinárodního míru, než rozhorlením svého prezidenta.

A EU se bude donucena starat o svou obranu sama. Pro počátek bych doporučil zrušení 27 generálních štábů a vytvoření jednoho evropského. K tomu ještě zrušení ještě všech národních ministrů obrany. To by se ušetřilo penízků.

2 4
možnosti
DR

"Ať klidně se Amíci stáhnou z Evropy a vystoupí z NATO a začnou se starat pouze a jenom sami pro sebe."

To by bylo úplně nejlepší. Ovšem obávám se že po jejich stažení by se zjistilo že zbytek evropských členů si bez nich ani nevrzne, byť se ještě nedávno při 20. výročí našeho vstupu někteří plácali po zádech jak parádně to NATO funguje a pořádali se oslavné tirády.

3 3
možnosti
HV

H94o86n75z43a 21V51a95c75e15k

22. 3. 2019 23:45

USA ale na obranu nedaly 3.8% HDP. Maximálně 0.5%, ten zbytek byl spíš na útok.

2 4
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik