Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Tomáši, souhlas. Odlišuji se jen v tom, že jsem od počátku Klausovi nevěřil a nikdy jsem ho nevolil.

2 0
možnosti
Foto

Byl jsem nadšený ze změn, mladý a nejspíše i trochu slepý....

2 0
možnosti
MS

Jojo. Klaus se skromností sobě vlastní razil ještě heslo "Dokázali jsme, že to dokážeme!"

1 0
možnosti
KB

K79a82r29e13l 94B80o12k

22. 3. 2019 23:22

První leta Klausova vládnutí byla velice dobrá a úspěšná. Pak se to ale zvrhlo. Dnes již oba Klausové by republice jen škodili.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím, myslím, že v období do cca 1996 byl Václav Klaus přínosem.

3 0
možnosti
Foto

R63o10m95a60n 15K29o53z91e97l

22. 3. 2019 19:17

Opoziční smlouvu jsem bral jako reakci na nečekaný výsledek voleb. Miloš Zeman nabízel koalici Unii svobody, velmi výhodné podmínky pro menší strany a nepřijala to. Je fakt, že Zeman v ní chtěl pokračovat a nazýval to "dialog mezi levicí a pravicí", ale Vladimír Špidla jasně říkal, že nic takového už po volbách nebude.

Opoziční smlouva byla podle mne mnohem transparentnější řešení než to, co pravice předváděla dál - vláda s přeběhlíky, pak vláda se stranou, kterou nikdo nevolil, jejiž předsedkyně sprostě lhala.

Hlavní problém, s čím se ODS dlouhodobě potýká, je, že se řídí tím, že slibem nezarmoutíš a papír nebo billboard snese vše. Co si myslet o Topolánkovi, který bez omluvy prohlásil, že programu ODS stejně nevěřil ani před volbami, Říman přiznal, že aby byl program ODS splnitelný, tak by se muselo zdaňovat i modré nad hlavou, věděli to, ale nechtěli se před volbami hádat a Julínek v TV debatě označil program ODS za nesmyslný letáček.

0 0
možnosti
Foto

A jaká je reakce na očekávaný výsledek voleb, smim-li se zeptat.

0 0
možnosti
OB

Prezident Klaus provedl nejúspěšnější transformaci ekonomiky ze všech postbolševických zemí vč. V. Německa, za rozdělení Československa by měl dostat Nobelovu cenu míru :-)EUR^

2 4
možnosti
VV

;-D;-D;-D Snad za tunelovani, ne?;-D;-D;-D

4 2
možnosti
JG

J43i97ř36í 28G56a28n23o

22. 3. 2019 17:43

Naprosto s vámi souhlasím. Klausové byli a jsou zkáza pro naši republiku a to oni stvořili Babiše s jeho ANO.

5 1
možnosti
Foto

Hloupost. Babiše stvořila StB.

0 2
možnosti

R^

Dodnes vzpomínám na pokoření voličů v celém, širokém spektru, kdy tito dva hoši verbovali proti sobě, mobilizovali proti sobě, aby si pak podali ruce v Opoziční smlouvě, která představovala vystupňování zcestnosti naší politiky na samé dno a na pokraj politických vražd. (Sabina Slonková) Někteří z blogerů nabízejí evidenční čísla a krycí jména. Zatím jsem jim nevěřil. Fakt je, že oba hoši se chovají s přibývajícím věkem velmi podivně, a to v době podivných mailových hrátek a hybridních válek.

Oba tito politici patří již definitivně minulosti! Stále věřím, že většina našeho národa je inteligentní a že zcestné hrátky nepřijmou! Petr Fiala a Jan Hamáček tyto pokořené strany se snaží horkotěžko stabilizovat!

:-)

3 3
možnosti

Škoda, že negaci nevyjádříš slovně! Nevím, na co reaguješ! :-)

0 0
možnosti
VV

Lepe bez Klausu a jejich opozicnich partneru. ;-D

7 0
možnosti
JV

Moc dobre a presne popsano. Takovou pamet by meli mit vsichni komentatori ! Misto toho si vsichni jen matne vzpominaji na nejakou opozicni smlouvu a tam jejich pamet konci. Autore, mel by jste i nadale ozivovat pamet verejnosti ve svem Blogu!

3 2
možnosti

A nejen to! Stojí za to nezapomenout, že to byl Václav Havel, který přes Ústavní soud u nás zachránil liberální demokracii!

0 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,50
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám