Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu, dopracovali jsme to mediálně do stavu, kterému říkám "stereo-propaganda". Valí se to na nás z obou stran a dá to fušku si z těch poletujících třísek slepit jakž takž konzistentní maketu reality. Ale aby mne nikdo nepodezříval, že nestojím neochvějně na pozicích pokroku, udělal jsem si několik společných fotek s místními elfy (tzv. "selfíčko"). A musel jsem jim přirozeně také podepsat, že si nikdy nebudu dělat "strolíčko". :-)

4 0
možnosti
PS

Voni to nejsou pravý elfové. Například když jsem jako nový rekrut dostavil k náboru, vůbec je nezajímal můj naleštěný luk. Když jsem triumfálně sundal čepici a ukázal své nalepovací uši tak na mě koukali jako na blázna. Co máte za specializaci? Sháníme lidi co rozumějí IT. Odpověděl sem že ten škvár od Spielberga mě nezajímá, hrdě jsem prohlásil, že má specializace je lučištník. Pak jsem byl vykázán z kavárny, proklel jsem je ve jménu Oberona a praštil dveřmi.

13 0
možnosti
LK

No vidíte a kdyby jste jim k tomu řekl, že jediné Vaše vize jsou vize Evropského sovětu a že jste tělem i duší modro-zelený politruk ... tak Vás vezmou fšema třiceti ....;-)

5 0
možnosti
JH

J82a70k20u92b 64H13o81z64a

22. 3. 2019 12:01

Vy jste ale krutý. To nemáte srdce? Vždyť dobře víte, že elfové bývají velmi staří, často i tisíce let. Co, když z toho nějakého klepne? To chcete mít vážně některého z nich na svědomí?

1 0
možnosti
Foto

J40a67k98u84b 39R82o10t62h

22. 3. 2019 10:49

Koukám, že jste vysloveně potěšil známé figurky. Nu, snad vám to udělalo radost.:-/

1 3
možnosti
Foto

Tak tak. Je vidět, že jste evidentně potěšenR^

8 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si ten kavárenský rozhovor a z té elfí "angažovanosti" jde docela hrůza.

Vtipné také je když říká, že elf musí být vzdělán. Sám sice historií nefandí, ale dohnal svou neznalost sosáním z twitteru a z internetových stránek, samozřejmě s tím jediným správným názorem. :-P

10 0
možnosti
Foto

J61a46k71u52b 87R19o39t73h

22. 3. 2019 10:48

Vidíte, a já jsem si myslel, že pro lidi vašeho druhu jsou jediné správné stránky Sputnik, Aeronet a podobný hnojník. :-/;-D

0 6
možnosti
AM

A29d60a72m 80M90a29l25ý

22. 3. 2019 10:23

Aby bylo jasno: Ke jsou trollové, tam se obvykle vyskytnou i elfové.

A díkybohu za ně.

I když se to někomu nelíbí.

Chápu, že je trollům nepříjemné, když si někdo dá tu práci a vyvrátí nepravdivou propagandu a odkryje pravdu

2 5
možnosti
LB

Na odhalování nepravdivé propagandy už tu máme od dob pana Chovance úderku při ministerstvu vnitra. Tento útvar po svém založení zazářil odhalením jakéhosi kecu o Zemanovi v jakémsi ruském regionálním plátku z Dálného Východu, který v České republice nikdy nikdo nečetl ani číst nebude, a poté se nad úderkou zavřela voda. Nicméně existuje dál pobírá své platy, samozřejmě.

Jaké štěstí, že nepravdivou propagandu odhalují i elfové, a to jaksi sami a bez nároku na plat a ještě k tomu s takovou skromností, že ani tvář ukázat nechtějí. Ještě by riskovali, že se jim lidé na ulicích budou klanět.

A možná by také riskovali, že u nich zazvoní policie se zdvořilým dotazem na jejich činnost, protože tito nevinní elfové ctnostní jak z Tolkienových románů jaksi nejen že "odhalují nepravdivé propagandy", nýbrž především sami pořádají trollí útoky na diskuzní weby jim politicky nevonící a zaměřují se na "odhalování identity trollů", což ve světle faktu, že se skrývají sami vyvolává na mnohých tvářích úsměv vpravdě útrpný.

15 0
možnosti
LB

Vtipný a případný popis situace. Elf je jen a pouze kybernetický zločinec, Takový ten neziskový druh /jak nám to slovo "neiskový" dává zajímavé dvojsmylsy, není-liž pravda?/, druh zločince z přesvědčení, přepólovaný bolševik, novodobý udavač z fabriky a prokurátor Urválek v jedné osobě.

12 0
možnosti
Foto

J95a57k35u32b 61R96o50t79h

22. 3. 2019 10:46

Zločinec? A jaký trestný čin takový elf páchá? :-/

0 0
možnosti
Foto

;-D Voni vejdové so vječný;-)

2 0
možnosti
MP

Zdravim, Josefe, a dodatecne vse nej k svatku a jako darek karma! Nedavno jsme jeli sanitou pres Vidnavu, a tak jsem se dival, jestli tam nemate nekde pomnik, ale zatim bohuzel ne. Pekny vikend. ;-D

1 0
možnosti
JP

Díky za přání, o pomníky nestojím, také přeju hezký víkend.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik