Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám na loňské vítěze. Kam se poděla Monika Pilloni? Já jsem ji teda nikdy nečetla, ale vzhledem k tomu, že byla vloni na bedně, tak by mě zajímalo, proč už nepíše. Psala myslím politický blogy, a ty já nesleduju.

0 0
možnosti
Foto

Cenzura zapracovala, takže likvidace stejně jako Lucie Provazníková, Břetislav Olšer a další...

1 0
možnosti
Foto

Vždyť jde o "koníčka..." ;-) Klídek!V

1 0
možnosti
Foto

P27e18t75r 36O96m86e28l86k52a

29. 3. 2019 12:05

A už je to naštěstí zase tady, výživná diskuze ve stylu "perte se a žerte se". Nedej bože, aby zase někdo zemřel, ten chvilkový klid zbraní byl nesnesitelný.;-D

2 0
možnosti
Foto

... sorry jako - chybí tu více kategorií!! - nebuďte škrti ... co třeba "fotograf roku" nebo tak něco ... a možná i další kategorie, a třeba i aticena a pod. Jednak je to trochu nuda a druhak, i menšinový žánr si zaslouží ocenění (si myslím) - lidi, navrhněte i vy !?

6 0
možnosti

Anticena! Kadle, - filuto, vy jste si ale našel cestičku, jak se prodrat k nějakému tomu ocenění:-)

0 0
možnosti

Tahle soutěž měla smysl, když ještě někdo blogy četl. Pamatuji doby, kdy čtenost byla přes tisíc na článek. Teď je to jen pár stovek a u některých desítek. :-)

1 0
možnosti

Blogů je hodně, musí se i jíst a spát.;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak nováčka roku už jsem objevil.

https://annanovacek.blog.idnes.cz/

Teď bych ještě potřeboval vědět, kde bloguje Josef Blogger a Laďka Blogerková. :-)

9 0
možnosti
Foto

Tvl, starosti některých z Vás a eurojackpot bych chtěl mít...8-o;-D

0 0
možnosti
Foto

Větvička to má předplacené!;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Jsem docela překvapen, že značná část diskuse se týká mé osoby. Trudným místem některých diskutérů je moje pracovní doba a fakt, že některé blogy jsou publikovány v pracovní době. Abych uklidnil - zejména kazatele Davida Horáka - uvádím následující fakta, která - jak pevně věřím - rozptýlí poslední chmury.

A/ Blogy píši ve svém volnu, ale nepublikuji je hned. Mám ve zvyku si je po čase přečíst, opravit některé chyby. Takže se může stát, že je zveřejním třeba okolo 10.00 hod. Snaha o jazykovou cizelaci je dána úctou ke čtenářům.

B/ Jsem už starší člověk, který neumí "jet" v kuse 6 hodin. Takže si po některých složitějších pacientech dávám zhruba 5 minut pauzu, abych se mohl koncentrovat na další. Tu chvíli občas využiji na přečtení blogu mých oblíbených autorů a utrousím poznámku.

C/ Pokud má někdo zájem, rád jej seznámím se systémem úhrady zdravotní péče v ambulantní praxi. Počet pacientů a výkony jsou více méně dány a jakékoli zvýšení pracovního tempa či prodloužení pracovní doby by znamenalo, že bych pracoval zadarmo (upozorňuji, že jsem v nájmu, platím 2 sestry atd.). Takže nemám příliš možnosti pracovat více -resp ano, ale zadarmo.

D/ Pan Bárta se podivuje, že furt píšu do počítače. Má pravdu. V kartotéce mám t.č. něco přes 26 tisíc nemocných a každý z nich po návštěvě dostane zprávu písemně. Zatím jsem nepřišel na způsob, jak přestat psát, více se věnovat nemocnému, ale současně mu dát písemnou zprávu, kterou potřebuje a kterou jsem povinen vydat.

E/ K osobě jménem Jarmila Černá se vzhledem k jejím nehorázným urážkám v minulosti nehodlám vyjadřovat.

F/ Panu Pohankovi velmi rád přenechám pana Davida Horáka. Pokud by tento pán opustil mé blogy a věnoval se požadovanému nastavování zrcadla panu Pohankovi, byl by to pro mne velmi šťastný den. (a nejspíše bych husitské církvi i cosi přispěl).

G/ Pokud by měl někdo další dotazy - tedy jiné než ty, které jsem zodpověděl - rád si najdu chvíli a pokusím se utišit jeho zvědavost.

H/ Šalom.

11 0
možnosti

Kdyz ja nevim, pane doktore, jestli jsem pro pana Horaka dost dobry. Ale diky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.