Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Myslite, ze ministr muze vstupovat do soudniho jednani ciziho statu?

1 1
možnosti

Jak že je prokázaná ta nevinnost?

2 1
možnosti
JP

Silná tvrzení, ale bez důkazů. Jen jsem si vzpomněl na vysílání radiožurnálu v období počátku případu. Hlavním argumentem francouzské policie byla neporušenost zámků.Takže jak se tam dostali? Přiznejme si, i Čech může být pašerák. Všichni pachatelé prohlašují, že jsou nevinní....Ale jinak o tom nic nevím.

1 1
možnosti
Foto

Já samozřejmě souhlasím s tím, že Česká republika se před Frantíkama podělala a naskočila jím s rozběhem do zadku. Nicméně nesouhlasím s vaším tvrzením, že Češka v Pákistánu pašovala drogy vědomě. Totiž - nesouhlasím, já o tom nic nevím. Jediné obsáhlejší informace přináší Blesk, které je má od Pákistánců a otázka zní, jestli se dá věřit Blesku anebo Pákistáncům. Na tomto případě zaráží především ta váha, protože 9 kilo, to je pro takovou křehotinku moc i když má ten kufr na kolečkách. Při předchozích kontrolách jej musela přece zvedat. A že by nikoho z celníků nenapadlo že se pod tím podlamuje? Kromě toho, 9 kilo to je hodně podezřelé množství, které jasně ukazuje, že někdo měl velký zájem aby jí nedostal kat. Scházelo jen kilečko. No a protože Pákistán je Pákistán, tak si říkám že moc důvodů k tomu abych jím věřil není.

1 2
možnosti
PK

O panu Saganovi či slečně Hluškové nevím nic moc. Váš článek je sice zajímavý, ale má dvě tvrzení, která mě zaujala.

Pan Sagan nevěděl že veze migranty.

Slečna Hlušková věděla že veze heroin.

A já předpokládám, že ani vy tyhle dvě věci nevíte, neboť ani jednomu z odsouzených do hlavy nevidíte.

Nicméně souhlasím s vámi v tom, že by politici měli měřit všem stejně a pokud pomáhají nějakým způsobem slečně Hluškové, tak by stejným způsobem měli pomáhat zhruba tisícovce Čechů, sedících v kriminálech po celém světě. Samozřejmě za podmínky, že ti o to budou mít zájem.

Ne, vážně do toho nevidím a nedovolím si příliš kritizovat. Asi tak, jako nemám nejmenší tušení, zda kluci Michalákovi dnes ještě nějakého politika vůbec zajímají, či zda ti dva, co byli zavření v Turecku za podporu teroristů mají tu samou politickou podporu jako slečna Hlušková.

Nedovolím si tedy ani kritizovat Českého ministra, potažmo ani Váš příspěvek. Jen doufám, že to vše není tak, jak vy píšete.

Mějte hezký den.

5 4
možnosti
PS

Ale pan ministr nějak konal ve prospěch našeho občana? Za to je jaksi placený, což?

1 1
možnosti
PT

P42a12v45e48l 46T50a10j46č

22. 3. 2019 1:09

Je to dost velké šílenství, že právě Francie, která se zásadní měrou podílela na vytvoření tzv. migrační krize likvidací libyjského státu, zatýká řidiče kvůli pár migrantům, když každý soudný člověk dávno ví, že nelegální migraci podporují všemi možnými prostředky. Pravá ruka nad stolem mluví o řešení migrační krize, ale jenom mluví, zatímco levá ruka pod stolem nelegální migraci podporuje. Existuje snad ještě někdo, komu to není jasné? Bojím se, že existuje a čeká, až to seriózní hlasatel oznámí na ČT, protože sám se neumí dívat a myslet.

R^V[>-]VR^

RvXEUXRv

4 1
možnosti
LB

Pokud závidíte paní Jirásková Terce to jediné co má, přízeň médií, tak je mi z vás opravdu špatně. Možná by se rodina pana Sagana také mohla starat tak, jako se zjevně starají Hůlovic. Možná by pak potupně nemuseli dělat nějaké sbírky. A fakt, že má nemocnou manželku mě přijde úplně směšný. Léčba v Česku je zdarma. Pokud se léčí v jiné zemi, je to její problém. Nevím, proč by to měl řešit ministr zahraničí. Pašerák jako Pašerák.

0 13
možnosti
RB

Tak vy jste jasná. :-P

0 0
možnosti
JZ

Na toto téma jsem se bavil s Tomášem Zdechovským a vím, že ministr zahraničí Petříček se kauzami českých řidičů ve Francii zabývá. A vytýkat mu, že se schází s ministry zahraničí jiných zemí, což je jedna z hlavních náplní jeho práce. je hodně úsměvné. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Pokud se ministr Petříček zabývá kauzami českých řidičů ve Francii podobným způsobem, jako se zabýval banderovci na Ukrajině, tak se určitě dočkáme "vynikajících" výsledků.

10 1
možnosti
DR

Západní vlezka Petříček? Naivní představa, ten se přece v tomto angažovat nebude, je to přece spojenec a tak si to s ním přece nebude chtít rozházet.

Jo kdyby ho zavřeli v Rusku, to by byl silný jak silnice, to by se to protestními nótami jen hemžilo a vyhlašovali skoro sankce.

10 5
možnosti
DR

Dobře že jste se ozval zrovna vy pane Ziegler. Vy by jste měl námět nejmíň na tři blogy. ;-D

1 3
možnosti
JH

J15i78ř40í 34H98o93l41ý

21. 3. 2019 14:32

Co taky očekávat od českých politických špiček z ANO a ČSSD.

Aktuálně mají zřejmě moc práce s organizací vlastních koryt ?

5 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik