Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J14a64n 97J57í67l94e91k

20. 3. 2019 21:42

Tak, tu diagnosu mi stanovili před krátkým časem, Pořídil jsem si knihy od Johana Budwig a Lothar Hirneise, Rakovina, problém a řešení, a Velká kuchařka olojovo-bílkovinové stravy a po operaci zkouším stravu podle jejich doporučení. Uvidíme jaký bude efekt. Ale ty knihy poskytují naději, že nejsem sám kdo se vydal touto cestou a dost lidí uspělo. Spojit alopatickou medicínu a alternativní postupy nemusí být špatne. Též jsem pragmatik. :-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Je zajímavé, jaké jsou různé alternativní postupy. Ta dieta, kterou jsem já držela je naopak úplně bez bílkovin, bez živočišných tuků, bez cukru a bílé mouky a drží se 2 měsíce.Ze všeho nejdůležitější je ale víra, že se člověk uzdraví. Nikdy to nevzdávejte! Přeji Vám hodně zdraví!

0 0
možnosti
ND

Zatracuju, prostě jsem pragmatik.

1 0
možnosti
Foto

Každý má právo na svůj názor. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, cítím, že Vám chci a musím odpovědět. Naprosto chápu a vnímám Váš článek a také s ním souzním. Můžete přečíst tisíc knihy, navštívit sto léčitelů, pokud ve Vás uvízne jedna dobrá věta ze všech knih a jedna dobrá rada, tak jste velmi úspěšná a neudělala jste žádnou marnou práci. Tvrdím, že současná medicína umí všechno vyléčit, ale uzdravit se musí člověk sám. A pokud zvolí takovou nebo makovou cestu, tak je to jedno. Mám důvod mnohé tvrdě odsuzovat, protože sama vím, jaké to je vládnout darem, se kterým se nesmí hazardovat, který se nesmí platit atd. A více o tom psát nechci, Vy mi už budete rozumět. Přeji Vám hodně zdraví a vlastně to úplně je nejvíc, takže to stačí. Hezký večer.R^V

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, děkuji Vám za krásnou reakci na můj blog. Chápu Vás a rozumím Vám. I já Vám přeji hlavně hodně zdraví. Držím se zásady, že v životě je nejdůležitější zdraví a mezilidské vztahy, obzvláště s těmi, které máme kolem sebe. Peníze a majetek jsou až daleko za tím. Zdraví a štěstí si nikdy nekoupíte.

1 0
možnosti
JH

J38a21n 98H88a48r49v73a36n

20. 3. 2019 20:42

Určitě se patří připomenout p. Paseku ze Svratoucha. Říkal že léčí pro lásku Boží a důsledně odmítal peníze. Když jsem přišel před půlnocí na řadu, tak jsem jen řekl že tam nejsem kvůli sobě, ale kvůli osobě blízké - a on přesně stanovil diagnózu a pomohl. V lidmi nabité čekárně byli jen samí zoufalci, kterým lékaři nebyli schopni pomoci.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za připomínku dalšího dobrého člověka, který mnohým pomohl. Na takové lidi by se nikdy nemělo zapomínat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 564x
Akční důchodkyně, vášnivá milovnice života a cestování.

Seznam rubrik