Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Opakujete mantru, kterou stále slyšíme od představitelů ANO, ona reklama opakovaná pořád dokola se dokáže dostat pod kůži, podvědomí to pořád jaksi zpracovává a vrací, až si začnete myslet, že je to váš nápad. Je to stejné jako kdyby jste popisoval, že v restauracích nám nerozumí a běžně pečou psy, podle známé story "Postarejte se mi o Bobika". V případě reklamy vám asi sepne, že se o realitu, natož nějakou pravdu, tutově nejedná, ale u prohlášení ANO, kde je marketing ještě preciznější, jste ochoten papouškovat jejich bludy.

AB žádnou dohodu s ODS a ani s Piráty nechtěl a ani nenabízel, pouze požadoval bezpodmínečnou podporu své jednobarevné vlády. Protože většina lidí ANO nevolila musel si najít někoho, kdo je ochoten dělat mu "fíkový list", nakonec se skřípěním zubů našel dva, jeden zepředu a druhý zezadu, těžko říct které z těch umístění je horší.

Na vašem příkladu je vidět, že Prchalův tým jsou skutečně profíci, chtěl bych vidět váš výraz ve chvíli, kdy vám to dojde. Asi tak jako když zjistíte, že ti zaručeně prvotřídní obchodníci, jsou vlastně jen "šmejdi".

3 0
možnosti
VH

Babišova pouhá slova stačí? A Hamáčkovo skoro mlčení také?

0 0
možnosti
AR

Socdem se po volbách zhanobila tím, že nesplnila své předvolební jasné prohlašování o tom, že s trestně obviněným Babišem nebude společně ve vládě!! A toto stanovisko měli i v ODS a svůj předvolební slib plní což je dobřeR^

4 0
možnosti
AN

Je otázkou pro koho. Jenomže pro mě jako voliče, důchodce neudělali nic. Zase mají zásady.. :-)

0 0
možnosti
Foto

R18o83m63a17n 34K13o34z25e96l

20. 3. 2019 16:52

ODS zůstane navždy jedničkou ve slibování nereálného. Zvláště v roce 2006, kdy pak Topolánek prozradil, že tomu, co slibovali, sám nevěřil, Říman řekl, že aby na sliby ODS bylo, tak by se muselo zdaňovat i modré nad hlavou a že to vlastně spískal Tlustý, oni za nic nemohli a Julínek řekl, že program ODS je nesmyslný letáček.

2 2
možnosti
Foto

I25v76a77n 87M19a39r66e33k

20. 3. 2019 18:18

Slibovaného, největší krajíc. 8-oR^

0 0
možnosti
FD

Někdy jsem rád,že strany své sliby neplní.Každé zasedání parlamentu si pevně svírám kapsy.

2 0
možnosti
FS

Hlavní hleslo "modrých ptáků" v současné době je: "Stýská se nám, hodně se nám stýská po korýtkách. Dejte nám ještě jednou moc a my rozkrademe i ten zbytek!"

2 9
možnosti
Foto

Bláznivé žadonění zneuznaného a nevyužitého šéfa ODS a profesora politologie Petra Fialy mi v mnohém připomíná pana inženýra Jiřího Paroubka ve smyslu: "pusťte mě k tomu a já vám během jediného týdne okamžitě ukážu, jak se to má všechno správně dělat!!" ;-D;-O

5 6
možnosti
PB

P85e13t26r 19B39u95r20i25a79n

20. 3. 2019 16:06

Tak podpora ANO rozhodně není ta pomoc voličům, kterou by si jmenovaní asi zrovna představovali.

4 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik