Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D42a86v79i70d 77V18l60k

20. 3. 2019 11:54

Já si jen včera po filmu nemohl nějak srovnat v hlavě proč české úřady vyhostily člověka ,který tady 21 let slušně žije a pracuje.Proč? Nechápu. Bylo to hodně zajímavé a pohled na ty tupce z SPD tristní, myslím ,že bychom udělali dobře kdybychom raději vyhostili je.

2 1
možnosti
MV

jj, to je ten dalsi pribeh

dobry videt

fajn den preju, Vlcaku

0 0
možnosti
JH

J64a33k95u19b 98H42o61z63a

20. 3. 2019 11:50

Hrozila mu smrt? Nu, ano. Vláda Nigérie poměrně nepřekvapivě už hezkých pár let s těmi, co se "přiklání" k teroristické organizaci Boko Haram ("západní učení je hříchem" - jeden z překladů), se střídavými úspěchy bojuje a tudíž jim hrozí smrt. Radost z toho, že se jeden z nich dostal až sem a nalezl zde útočiště mít nemohu.

9 2
možnosti
MV

a je dobre, ze tak vlada Nigerie dela - v tom jsme zajedno

nemam ale informace stupni zarazeni v BH u tohoto konrétního muze.

mam ale za to, ze pokud by byl v kategorii "nebezpecny/nezadouci", rozhodne by ho ceske urady nenechaly se tu zdrzovat, pracovat, naucit se cesky a zadat o azyl

diky za cteni a peknej den preju

0 2
možnosti
Foto

Njn, a nesázel ty stromky náhodou v rámci svého zaměstnání?

(Když už se ptáte, kolik kdo zasadil, tak já už spoustu, ovocných i okrasných, stejně tak spoustu keřů, převázně rhododendronů a jiných okrasných, ovšem i ovocné by se našly - mám ráda ptáky a ono se jim v křovinách dost líbí, tak se v nich pak zdržují)

Proti jednotlivcům, co přicestovali za lepšími podmínkami nic nemám, pokud se uchytí (což mj. předpokládá dobrou znalost češtiny, kterou ovšem ve videu z odkazu nevidím), tedy dovedu se o sebe plně postarat sami, ovšem mimo šedou zónu. To však neznamená, že budu jásat nad masivní imigrací, tedy de facto stěhováním národů, které aktuálně stále hrozí. Oni se lidé vždy chovají podle toho, v jakém postavení se nacházejí. Jakmile je imigrantů téhož původu nebo vyznání příliš, začnou diktovat. Pak přicházejí třenice a spory, které mohou vyústit i v občanskou válku. No a já jsem pacifistka....

12 0
možnosti
MV

jo jo, sazel - nepsal jsem, ze ve volnym case, ale mohlo byt uvedeno, to mate pravdu, ze v ramci vykonavane profese. ale i tak - sazel.

a jsem rad, ze Vy taky - podobne to mame u nas v zahrade a ja se o zahradu s dalsimi tremi staram

a k tomu zbylemu: take nejasam na nekontrolovanou masivni migraci (to jsem uz nekolikrat zminil a nic se na tom nezmenilo), ale rad dam vedet o prikladech jako jsou tyto - aby se opet nezevseobecnovalo, jak je v Cesku temer zvykem

diky za cteni a fajn den preju

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za blog a za tip na film! Víc takových příspěvků. Karma R^

3 1
možnosti
MV

tak to jsem rad, fakt doporucuju

fajn den preju

0 0
možnosti
PB

P49e63t91r 79B38u19r61i57a82n

20. 3. 2019 10:55

Začnu od konce. Já zasadil stromků v lese deseti tisíce, protože jsem na zakládání a péči o lesní školky měl živnost. A co vy, taky sázíte? Hloupá otázka, že? Protože u nás je to tak, že za práci se platí a máme ji mezi sebou rozdělenou. Já zase nikdy neupekl žádný chleba, ačkoliv ho běžně jím. Tomu s říká pracovní trh.

Dát rovnítko mezi členem teroristické organizace vychovávající fanatické zabijáky a voličem Zemana chce už hodně tlustou kůži. Ale chápu, že to, že je to zabijácká mafie unášející děti, které pak hromadně znásilňuje onen člověk asi nevstřebal hned, když i u nás uzákoněnou monogamii se mu muselo vysvětlovat na několikrát a stále v tom tápe (Snažili jsme se ho poučit i v tom, že v naší zemi není tradiční mnohoženství,...)

...Doma máte teplo, světlo, tekoucí vodu...ano máme, protože jsme pracovití a nerozflákali jsme si vlastní zemi např. pomocí teroristické organizace Boko Haram, jehož byl on členem a což byl asi taky ten problém s udělením azylu, a to, i kdyby žadatel byl Číňan.

Takovejch chlapů abys i v Česku pohledal!...to ano. Organizovaných zabijáků je u nás poskrovnu.

Mimochodem, co znamená přesně výraz: zapletl s teroristickou organizací Boko Haram? To jako, že s ní měl milostný poměr, či co?

13 1
možnosti
MV

dobry den

ke stromkum - tak to si vas fakt vazim. tolik jsem jich nedal. nezivim se tim a tak sazim "sem tam"

k rovnitku mezi clenem teror org a volici Zemana: nic takoveho jsem nedal. v casti textu, kde zminuji ono setkani, jsem slovo "volici" nepouzil. pokud ano, dokazte to.

k "doma mate...": ano, protoze jsme pracoviti, nerozflakali jsme zemi a mame se dobre. souhlas. nic jineho jsem v blogu nenapsal. ale pokud mame to stesti, proc ho upirat nasi pomoci tem, kteri stesti nemeli (a nemusime se odrazte pouze od pribehu Olalekana)

k zapletl: vite dobre, jak je slovo v textu mysleno. pokus me zesmesnit tedy nevyjde

Je jasne, ze jsme kazdy na opacne strane takovych situaci.

Respektuju Vase nazory na ne a budu rad, kdyz budete respektovat nazory me.

fajn den preju

0 0
možnosti
JV

J98i58r41i 51V27r71a36b77e55c

20. 3. 2019 10:54

Pěkná pohádka. Uprchlík a to ještě černý v postkomunistické zemi . Nemožné..

Plakáty "At žije Zeman " skutečné.

0 0
možnosti
MV

ano, pekna. a skoncila dobre

a plakaty "At zije Zeman" byly take skutecne, zadny fake

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik