Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mocechtiví narcisové zákonitě směřují na Hrad, ovšem nemusí se tam všichni dostat - není tam dost místa. Potetovaný skladatel, syn Dienstbiera, podivné existence...všichni chtěli prezidentovat bez špetky sebereflexe, je to určitý druh pomatenosti v Česku chtít sedět nas Hradě a hrát si na Rudolfa II. Těm nejlepším egocentrikům se to povedlo.

0 0
možnosti

Já chci taky svého Viléma Moravce. Za půl dne nemám jediného diskutujícího. Co dělám špatně?

1 0
možnosti

Napsal jste něco?

0 0
možnosti

Vaše články mají jedno společné, a to je neuvěřitelné plácání, jako po nějakém džointu. Z prezentovaného textu vyzařuje Váš mindrák z osoby VK (st. i ml.), páč oba mají svůj názor (který není zrovna mejnstrýmový) a nebojí se ho prosazovat (pokládáno mylně za aroganci). Nevím, zda-li jste měl někdy možnost osobně poznat osobu pana LJ, který je u nás, mimo jiné, považovaný za jednoho z největších znalců piva. Možná jste si někde tuto jeho zálibu vygůglil, abyste se mohl o něj takto hnusně opřít (připomíná to nedávnou reakci jednoho zámořského vola, co s panem LJ debatoval na dálku v TV). Kvality člověka a jeho názory nehodnoťte podle jeho vlasů (z Vaší profilové fotky také nevyčnívá moc vábný zjev).

3 2
možnosti

No tak nebuďte tak přecitlivělý.

Blogy pana Trčálka jsou dost zvláštní, ale mně se zamlouvají svou originalitou, vtipem a surrealismem. Píše dost dobře, jen to holt není pro každého.

8 1
možnosti
Foto

Pane Trčálku,

nyní pro Vás nastala jedinečná příležitost nabídnout ODS Vaše služby.

Myslím si, že byste byl důstojnou náhradou za Václava Klause ml.

1 4
možnosti

Jestli ti zaplatí i tento blábol, tak chci kontakt.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS