Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tyhle diskuse se táhnou už dlouho, třeba u vraha Johna Lennona, a stejně se jeho jméno objevuje pořád dokola...

1 0
možnosti
Foto

Naopak nositele zla je nutné velmi konkrétně označit. Nestačí říci, že nějaká anonymní bakterie je původcem tyfu, je nutné ji pojmenovat. A pokud se nic nedozvíme, jak ten dotyčný argumentuje, tak pak nejsme se schopni vypořádat s podobnou argumentací ve svém okolí, pokud bychom se s ní případně střetli. Nebudeme schopni zlo rozpoznat. Jakákoliv cenzura je velmi krátkozraká.

0 0
možnosti
MP

Bojkot informací? Třeba jak naložila s dopisem, ktarý jí poslal před činem? Kde oznámil, co chystá. Ignorovala ho, nebo se podnikli nějaké kroky k možnému odvrácení útoku. To chcete také tajit?

0 0
možnosti
ND

Máte pravdu, ale o jejich činech je nutné informovat,beze jména a bez tváře...

1 0
možnosti
Foto

karma a naprostý souhlas-já bych pro teroristy zavedla trest výjimečný-kdo si neváží životů jiných nemůže vyžadovat aby společnost brala ohledy na ten jeho

1 0
možnosti
Foto

S paní premiérkou Nového Zélandu v tomto případě velice souhlasím. A také souzním s lidmi lidmi z té země, převážně mladými, kteří na uctění památky zavražděných tančili tanec haka.

V podstatě žádný takhle bezcitný vrah si nezaslouží mít reklamu. Nezaslouží si, aby si lidé pamatovali jeho jméno.

7 0
možnosti
LT

L63u79d54ě59k 39T53o73n49d65r

19. 3. 2019 15:34

"Přirozenou nevýhodou demokracie je, že těm, kdo to s ní myslí poctivě, nesmírně svazuje ruce, zatím co těm, kteří ji neberou vážně, umožňuje téměř vše."

Havlův citát je fajn. Jen ještě říct, JAK A KDO a kdo bude určovat, kdo je ten "poctivý" a kdo je ten "co to nebere vážně"...

5 0
možnosti
MV

Taky mi její rozhodnutí udělalo dobře. Mělo by být inspiraci pro další politiky.

4 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik