Diskuse

Me-dick

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za doktorama chodit nejlépe se specializovaným právníkem.

0 0
možnosti

E30d59n65a 20N56o87v76á

19. 3. 2019 15:35

Byla jste s malým na neurologii? Teď mám pocit, že jsem něco zanedbala :D.

Ale na fyzioterapii chodíme, protože "cokdyby", i když zrovna pediatra na nás kouká jak na blázny proč jako, když je dítě jen lehce nestabilní a trochu preferuje jednu stranu.

Já mám třeba úžasného gynekologa, nicméně jeho tendence říct mi všechny možné varianty a můj pesimismus k sobě moc nejdou, chodím pak od něj uřvaná :D.

0 0
možnosti

J68o17s34e45f 78H63e40r91t48l

19. 3. 2019 15:31

Pro lepší pochopení je třeba vzít v úvahu, že lékaři stráví 6 let studiem typu "telefonní seznam nazpaměť". Původně jsou to všechno nadprůměrně nadaní mladí lidé, hodně z nich jde na medicínu pro to, že skutečně chtějí pomáhat lidem. Pak vyjdou ze školy, zjistí, že nic pořádně neumí a navíc se musí tzv. specializovat. To znamená vybrat si z telefonního seznamu zeměkoule třeba Zimbabwe. Nastoupí do práce a setkají se s tím, jak to vlastně v praxi funguje - co se dá naúčtovat na pojišťovnu a co ne. K tomu mazácká vojna poskytovaná staršími "kolegy" v nemocnici na základě teorie: "však my jsme to museli vydržet taky". Pár jedinců to ale i přesto přežije a nedá se znechutit a stanou se z nich noví Pafkové, Pirkové nebo Pomahačové. Většina ale pochopí pravidla hry a s těmi se pak nejčastěji setkáváte.

1 0
možnosti

Samuela Shema NEČÍST.:-/ Bude Vám líp.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS