Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Plně souhlasím kamaráde. Hezky napsané.R^R^R^.

0 0
možnosti
Foto

Jééé, díky pane kolego ;-D

0 0
možnosti
Foto

Určitě se nezhroutím, pokud opravdu nastane situace, že se Zuzana Čaputová postaví vedle Miloše Zemana. Naopak, pocítím možná určité paradoxní zadostiučinění. Bude totiž více viditelný jistý "základní kontrast" ;-D A doufám, že díky tomu kontrastu u nás další lidé prohlédnou.

Ve světě existuje spravedlnost, mnozí se jí vysmívají a myslí si, že ji přechytračí, ale vždy znovu a znovu dochází k situacím, že se projeví. Někdy třeba úsměvnými, jindy zase bizarními obrazy. Ve chvíli, kdy lidem spadnou klapky z očí (jako v pohádce Císařovy nové šaty) je to obrovská úleva. Věřím, že to i v Česku brzy nastane.

2 0
možnosti
Foto

Tak budeme doufat, a díky za návštěvu...

1 0
možnosti

R^

To snad ne! Je tolik schopných lidí kolem nás!

Před Slováky poprvé smekám klobouk! Pokud si zvolí tuto ženu Zuzanu Čaputovou, zvolí si mnohem lepší budoucnost, než my Češi!

Bohužel, oběti Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové byly nezbytné! Bez těch obětí by Slováci také volili jen bolševické papaláše!

https://www.youtube.com/watch?v=DJ6XLr49KYk

:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu :)

0 0
možnosti
AN

Počkám, až přijede, paní Zuzana, na státní návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se stane prezidentkou, bude to tuším brzy.

1 0
možnosti
DV

D45a70v37i91d 78V71l70k

18. 3. 2019 8:42

Ahoj Filipe ta intenzita vnímání politické situace u nás je asi u každého přirozeně jíná, to je asi logické, jen mi vadí , že Ti připadá, že shazuji naši zemi. To jsem určitě v úmyslu neměl!

A jinak mi můj blog připadá velmi krotký, nikoliv ostrý ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Davide, ty povzdechy se linou virtuálem za všech stran, určitě jsem to nepsal jen jako reakci na Tebe, ač v tomto případě nemáme úplně totožný náhled.Navíc se bez mučení přiznám, že jsem paní Čaputovou ještě před nedávnem neznal, a prostě jen nějak nedokážu sdílet nadšení z neznámého.

1 0
možnosti
JN

Na včerejším vystoupení paní Čaputové mě zaujalo její prohlášení, že ve volební kampani se nebude vymezovat proti druhému kandidátovi.

A to je právě to, v čem prezidentští kandidáti v ČR (až na toho jednoho) udělali zásadní chybu. Jejich kampaň se naopak soustředila převážně na vymezování proti jednomu z kandiodátů, navíc všichni proti témuž. Snad si z toho vezmou poučení kandidáti v příštích volbách.

1 0
možnosti
Foto

Ano, již jsem také na téma, že anti něco není program blogoval... Je třeba nabídnout něco pozitivního... a ještě je třeba vzhledem k dnešku a požadavkům doby "atraktivně" to zabalit...

1 0
možnosti
JN

Karma a je jenom škoda, že takhle s nadhledem zde nedovede psát více "kavárníků" (a samozřejmě i mnohých z opačného tábora). R^

1 1
možnosti
DR

K tomu není co dodat. R^

1 0
možnosti
Foto

Filipe, ještě, že jsem skočila na Váš blok. Úžasné. Karma a V;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Díky :) A snad se Vám při tom skoku nic nestalo :)

0 0
možnosti
Foto

...včera jsem zrovna vymyslela prezidenta;-D máme:)) Já nejsem volič sociální demokracie. Od nich jsem měla ráda dva tři lidi. Milovala Jiřího Dienstbiera, ten mi chybí moc, dokázala vnímat Petru Buzkovou a líbil se mi Pavel Dostál. A pak - bez ohledu na neslavné strašné socdemiče tady z města od nás, si opravdu dovedu hodně dobře představit pana hejtmana Bernarda. Není to jen dojem, ale zkušenost a pocit.

Mně za prezidenta trapno je... a to konkrétně vždycky, když se s každým baví jako s někým malým, kdo má poslouchat poučení moudrého staršiny.. redaktoři, moderátoři, ti naproti němu. Tohle vypínám, není mi z tohoto dobře. Tak to je. :-)

4 0
možnosti
Foto

Radko... pořád ještě může být lépe :) Díky za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

na zhroucení to určitě není-ale radši než Zemana bych na Pražském hradě viděla někoho jako je tato dáma:-/

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a ano :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,34
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik