Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám s Klausem mladším osobní zkušenost. Dřív, stejně jako vy, jsem celkem ráda četla jeho sloupek. Dnes vím, že je to nevyzrálý sebestředný jedinec, který jako malý školák dokáže shodit svůj prohřešek na někoho jiného. Jsem ráda, že aspoň na malý okamžik, mu někdo dal lekci. Ovšem zároveň vím, že on se otřepe a ve stejném egoistickém duchu bude žít dál.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Aroganci mají v rodině

0 0
možnosti

Konečně silný čin pana Fialy. Zde už nejde o názorovou pluralitu, ale o naprosto opačné ideové postoje Klause ml., které patří do SPD nebo ke komunistům. Navíc jeho "netýmovost" a hra pouze na vlastní triko ODS škodila.

0 0
možnosti

Kde je maminka Klausová, proč už nestojí na Václaváku nepřednáší chvalozpěvy a nesbírá podpisy?

0 0
možnosti

R53a60d20e13k 26S92e33m27a

22. 3. 2019 12:10

dobrý den, které skandální výroky myslíte? to, že schvalujeme 60% legislativy na základě nařízení EU? nebo že plány E.Macrona se povážlivě podobají pamfletu Mein Kampf? tato jeho sdělení podle mě nejsou vůbec skandální. jsou ale nafouklá médii, aby se zakryly jiné problémy (UHOS, Faltýnek).

1 0
možnosti

Cituji: "Jsem-li členem politické strany, musím respektovat a ctít její program, pravidla i etický kodex. Zapomněl být loajální. Ztratil schopnost přiznat svou chybu a omluvit se."

ODS má v programu, že její člen nemůže mít vlastní názor? Já věřím v pluralitu názorů a jejich vzájemnou soutěž.

Loajální? Loajální k člověku, který stranický think tank Pravý břeh na Pravý břeh - Institut Petra Fialy? Nepřipomíná Vám to něco?

Já si myslím, že poslanec by měl svoji práci vykonávat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Za mě jste šlápla vedle a jste úplně mimo. Ale na to máme naštěstí všichni právo, zatím.

6 7
možnosti

Loajální k člověku, který stranický think tank Pravý břeh přejmenoval na Pravý břeh - Institut Petra Fialy?

1 0
možnosti

Jablko nepadá daleko od stromu. U Klausů to platí stonásobně. Arogance, vyžadování poslušnosti a přijímání jen pravdy Klausovské.

Vám karma.R^R^R^

3 3
možnosti

K66a79r47e71l 72B18o81k

18. 3. 2019 22:37

Velice výstižnR^é.Karma.

3 0
možnosti

S tou pokorou, slušností... Mach, Robejšek, Kuras... ti všichni říkají něco podobného jako Klaus jr, ale slušně, zdvořile, velmi uhlazeně. Výsledek? Valná většina lidí je ani nezná.

Problém je v tom, že pokud nemáte ty "správné" názory, tak se do médií prostě bez nějaké té senzace a přehánění nedostanete.

ODS si nyní dala volební heslo "chceme být slyšet." Vtipné, pokud člověk chce být slyšet, tak určitě nemá smysl říkat "chceme být slyšet." Občas to znamená bouchnout do stolu tak silně, až spadnou sklenice na zem. A to je přesně to, co dělá VK ml.

Upřímně, mě je ten slušnější styl také bližší. Ale je neefektivní. Kdybych byl v politice, tak bych asi také občas přestřelil. Čistě pragmaticky, abych byl slyšet.

16 1
možnosti

A12d83a52m 40B40í15l22e63k

19. 3. 2019 6:57

Všichni tři jmenovaní jsou mými oblíbenci, pokud by se dali dohromady s VK juniorem, mohlo by to být určité beranidlo (navíc má junior určité konexe v médiích, takže by se postaral i o toto). Nicméně časem by jeho ego zřejmě zvítězilo a nezbytně by se ten spolek rozpadl...

0 0
možnosti
Foto

J50a40n 12H85o72r71n68í95k

18. 3. 2019 20:35

Vnímám to stejně, navíc věcný a slušný blogR^

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS