Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P39e85t25r 47V79e31s55e96l15ý

18. 3. 2019 14:52

Je smutné, když student sociologie na UK nechce porozumět významu psaného/mluveného (projevy Klause ml) slova a raději ze sebe udělá hlupáka, jen aby držel stranickou lajnu. Nebojte se, nějaká funkce v dozorčí radě už na Vás čeká..... :-/

0 2
možnosti
Foto

Vykopnout siroko daleko nejoblibenejsiho (dle voleb) clena ODS je rozhodne krok do prazdna. Volici jasne dali najevo, ze se jim nazor VK libi.

0 1
možnosti
MS

V seznamu voličů Prahy jich bylo celkem zapsáno 916 940. V.Klaus ml. získal 22 643 preferenčních hlasů. Opravdu dali voliči najevo, že se jim názory VK líbí?:-P

0 0
možnosti
Foto

No, když myslíte, že ty problémy neslané - nemastné ODS vyřeší vyloučení jednoho člena...:-)

0 0
možnosti
MS

Jistě nic nevyřeší, ale proč si zbytečně hřát hada na prsou.:-)

1 0
možnosti
Foto

Přiznávám, že v ODS mě zajímají dva tři lidi - náš primátor Baxa, paní Mirka Němcová a srandista Kubera. Když tam vstoupil VKml, odtáhla jsem se zcela. Takže já tím nežiju. Nicméně! chci poděkovat za vyargumentování věci. Protože včera jsem se u paní Valíkové postavila na zadní, že to nebylo vyloučení za názor, že to je vpodstatě podsouvání toho, aby se jakoby zbystřilo, že se "zase" vyhazuje za názor. Ne... potvrzujete to, že to je skutečně za vleklou nekolegialitu a poslední tečku, dovolí-li si víceméně politik městského formátu urazit hlavu evropského státu. Za článek děkuji.

0 0
možnosti
Foto

má křivou hubu a ODS chce lepší image

0 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
DR

Je to stejné jako s tou Čaputovou. Nikdo ji nezná, nikdy ji předtím nikdy neviděl ani o ní neslyšel,ale všichni už ví že je nejlepší kandidátkou.

Zde od vyloučení Klause neuplynulo ještě ani 24 hodin, ale někteří rozumbradové už nyní ví zda-li je to pro ODS bude dobře nebo špatně.

Máme to ale inteligentní národ. :-)

2 5
možnosti
Foto

přečtěte si po sobě, co jste včera psal a pak dělejte chyrýho

8 0
možnosti
AM

ODS jsem nikdy nevolil, tak to neřeším. Ale Klaus má na rozdíl od politického profesůrka-teoretika charisma. Budoucnost ukáže, jestli voliči přibydou či odejdou. Ale je pravda, co říká Klaus st., že tato strana už nemá s původním programem ODS nic společného.

1 1
možnosti
Foto

A to je dobře nebo špatně?

1 0
možnosti
JU

Klausův příměr k Hitlerovi byl naprosto korektní. On totiž nesrovnával morální kvality obou mužů ale absurdnost jejich představ.

4 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 7,93
  • Průměrná čtenost 784x
Živnostník, fotbalový funkcionář, volnočasový sportovec, člen ODS.

Seznam rubrik