Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S nadpisem souhlasím. Háček je v tom, že pro mnoho lidí pomyslné nabíjení představuje chybná migrační politika EU.

0 0
možnosti

Každé vraždění nevinných lidí je odsouzení hodné a schvalovat je může jen člověk nízkého vědomí.

Na druhou stranu v článku jste vyjmenoval stromy na kolejích, Breivika, židy (m.j. dnes muslimy napadané a vyháněné z Francie), ale ta druhá a mnohem větší strana mince se stotisíci zabitých křesťanů, zbořených kostelů, nelidskými tresty a zavírání za pravdivé slovo, stále větší požadavky muslimů v západních státech atd. , ta od Vás není slyšet vůbec a nebo jen sporadicky.

Když píšete o spouštědlu barbarských činů vůči muslimům, je pokrytecké se věnovat jen negacím na jedné straně a samotnou činnost muslimů jako spouštědlo pro hnutí mysli neuvádíte; jako by u Vás neexistovala. Až to v Evropě zase někde bouchne a zahynou také děti či celá rodina, a po té se nějaký přeživší osamocený otec, který už nemá pro co žít, zblázní a vyvede vůči muslimům nějakou násilnost, zase budete psát jen o tom, jak ho populistické a nenávistné řeči k činu dohnaly?!!

0 1
možnosti
Foto

Karma, JiříR^ ... a že těch nabíječů, a to i tady bylo a stále je dost, jen si to nechtějí nebo neumějí připustit:-/

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Karle.:-) Bohužel to tak je.

0 0
možnosti

Napsal jste to opravdu pěkně, všechna čest. BTW, nevšiml jste si, že se v Evropě nějak rozšiřuje jedna ideologie, jejíž Kniha a její vykladači nabíjí, poněkud nadprůměrně rychle?

3 0
možnosti
Foto

Jiří, napsal jste to výborně. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Tomáši:-)

0 0
možnosti

Pane Turnere a pratele!! Budoucnost ma jen dve varianty na souziti s islamem.

Jedna je mirumilovna. A to, ze v islamske cirkvy prijde renezance. Podobna, jak se stalo s Lutherskym vykladem s krestanstvim. (vypusteni urcitych pasazi z Koranu a nasledovani lidskych prav)

Druha varianta je donuceni zmeny s pouzitim tvrdych kroku. Masakr na Novem Zelandu provedene jedincem je jedna ukazka tech tvrdych kroku. Kazdy clovek si muze predstavit i jine kroky.

Tento pohled na reseni je muj osobni. Jsem pacifista, ale to s urcitou mezi. Musim take vedet a byt pripraven i ten podobny (nemoralni) krok ucinit.

2 1
možnosti

L24u83d37ě97k 80T82o63n45d67r

17. 3. 2019 19:06

Jen bych chtěl připomenout, že "Lutherskym vykladem krestanstvim" započaly mnohaleté války po celé Evropě. Reformace křesťanství byla vybojována krví.

Jakýkoliv pokus o reformu islámu bude také krvavý.

0 0
možnosti

Dokázat ono nabíjení je však velmi těžké. Mnozí nabíječi Hitlera nebo Stalina či Maa trestům unikli. R^V

0 0
možnosti
Foto

Je to tak. V podstatě mám větší strach těch, kdo jen tak tiše přihlíží, usmívají se a mnou si ruce, když se děje nějaká hrůza, než z těch , kteří se k ní otevřeně hlásí.

0 0
možnosti

Také jsem proti podpoře magorů všeho druhu. Bez rozdílu vyznání či barvy pleti.

3 0
možnosti

J73o90s97e61f 60P58o63t90r

16. 3. 2019 21:03

pochopte, že to není tak jednoduché. Ten střelec byl psychopat. Ale islámští sebevrazi nejsou psychopati. Z našeho hlediska jsou psychopati a teroristé. Ale z jejich hlediska jsou to bojovníci za svatou věc, která jim připadá tak svatá, že proto obětují život. A kdo to nestranně rozsoudí? To, že lidé obětují životy za myšlenky existuje co tu lidstvo je.

To, že se jich tak strašně bojíme je proto, že oni mají myšlenky za které umírají, my nemáme nic.

Mimochodem, už to, že člověk je schopen umřít za myšlenku dokládá, že je to duševní tvor, nikoliv jen náhodný slepenec organických molekul.

4 0
možnosti

J72o72s55e84f 48P76o38t30r

16. 3. 2019 18:01

Já už jsem to sem jednou psal, ale pan Turner mě asi vymazal.

Bavíme se jen o lidské přirozenosti. V tom nehraje roli islám, křesťanství, ateismus... ale psychologie lidí.

Každý člověk má vytvořen náhled na svět, výchovou, výukou, vlastní chápání ...tento náhled je integrální součástí osobnosti a je silnější než pud zachování života, silnější než sexuální pud. To je asi správné, problém je, že každý člověk se snaží, aby jeho náhled na svět dominoval ( to chce i každý bloger na této stránce) .A když se spojí osobní náhledy v instituci (třeba stát) vnikne obrovská síla, která ovšem také chce dominovat. Jako příklad uvádím bojovníky při instalaci komunismu, ti umírali v boji s revoluční písní na rtech.

Lidská společnost je jen a pouze boj názorů, ideálů. Z toho důvodu nikdy nebude mír, vždy bude docházet ke střetům a pokud se na to jednotlivé civilizační okruhy nepřipraví, tak ten dravější vždy zvítězí a mírotvorné výzvy jsou jen úsměvné a naivní reakce.

Ve shora uvedeném článku pan Turner dokázal, že jen on má na to správný náhled a řešení a ostatní jsou myšlenkoví pomatenci..

3 2
možnosti

Proc by vas asi vymazaval? Kdyby to udelal, bylo by to tu videt. Vidite tu neco sediveho s textem ze tento prispevek b

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS