Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na té "Parlamentní" žumpě jste, kde si hrajete na diskusi, jste pane Hannigu napsal mimo jiné toto:

PETR HANNIG: >>Lídrem je člověk - Adam Benjamin Bartoš , který byl odsouzen jenom za to, co říkal nebo psal, čili za svobodné vyjadřování. Čili je to dalo by se říct "vězeň svědomí".<<

Opravdu, pane Hannigu, považujete za "vězně svědomí" člověka, který napsal toto?:

Adam B. Bartoš: >>Aby Židé mohli založit Izrael, museli rozpoutat peklo druhé světové války a vymysleli celý koncept holocaustu a dost možná, že i toho Hitlera za tím účelem dosadili. Možná to byl dokonce jejich člověk... Nevěřím na plynové komory, ale věřím, že několik desítek tisíc chudých Židů za války zahynulo a všelijací páni Rotschildové a další členové sanhedrinu pro ně nehnuli prstem... Chci říci - aby mohli založit Izrael, potřebovali světovou válku.<<

A považoval byste za "vězně svědomí", třeba i novináře z rwandskéo rádia RTLM v roce 1994, kteří vyzývali k vraždění Tutsiů výzvami "pokácejte vysoké stromy", vysílali informace o tom, kde se Tutsiové skrývají a vyzývali všechny "dobré vlastenecké Hutue", aby vzali mačety a šli tam Tutsie zaživa rozsekat? A teď za toto zrůdné štvaní jsou na doživotí ve vězení (a všimněte si laskavě, že mnozí z těch novinářů tehdy sami nevraždili, pouze k tomu veřejně v rádiu vyzývali - čili jak je vidět, i slovo může zabíjet). Více si o tom můžete přečíst např. zde: https://wave.rozhlas.cz/radio-jako-vrazedna-zbran-ke-genocide-ve-rwande-prispela-i-media-a-umelci-6665715

Takže vy opravdu, pane Hannigu, považujete ABB za "vězně svědomí"? Uvědomte si laskavě, že on veřejně šířil nenávist vůči Židům - a přestože jste zde v debatě již dříve lhal, že se "změnil", dodnes žádný z těch svých štvavých antisemtiských výroků neodvolal, natož aby se za ně omluvil. Nezměnil se - a vy naprosto nechutně píšete o antisemitském nacistovi, že je "vězněm svědomí" - vězněm! - svědomí!!! - a to prosím pěkně za to své štvaní "vyfasoval" jen podmínku.

0 0
možnosti

... a dále jste tam napsal toto:

PETR HANNIG: >>Já sám, jakom předseda ROZUMNÝCH jsem dostatečně přesvědčil občany o svých neměnných a svým způsobem i odvážných názorech v debatách, které jsem absolvoval jako prezidentský kandidát.<<

Opravdu jste "dostatečně přesvědčil"? Co míníte tím "dostatečným přesvědčením"? To jako máte na mysli těch 0.56% voličů, kteří vám dali svůj hlas? Neměl byste si klást trochu vyšší cíle? Nebo opravdu 0.56% voličů považujete za "dostatečné" množství? Super, jen tak dál, pane Hannigu.

0 0
možnosti

Mohl byste mi prosím, pane Hannigu, vysvětlit v čem se mýlím? (nebo někdo z příznivců pana Hanniga, pokud P.H. sám toho není schopen). Děkuji.

PETR HANNIG: >>Myslím si, pane B. Veverko, že diskutéři správně ohodnotili relevantnost Vašich příspěvků. Nemá cenu se jimi zabývat<<

Myslel jste těmi "diskutéry" např. pana Klímka? Pokud ano, on zde diskutoval? Nebo jen urážel? Pokud jste myslel jeho (koho jiného?), pak považuji za zřejmé, že měříte dvojím metrem, pane Hannigu. Nebo si snad myslíte, pane Hannigu, že příspěvky pana Klímka jsou "relevantnější" než moje? Tak určitě... pokud tedy za "relevantnost" považujete snahu za každou cenu vás podpořit - i když nemá co říct a proto jen uráží, případně píše o tom, že se mými příspěvky nemá cenu zabývat, aniž by jakkoli vysvětlil proč. Vy to opravdu nevidíte, pane Hannigu? Nebo se domníváte, že až do "hořkého konce" musíte tvrdit věci, o kterých je na první pohled zřejmé, že by v jakékoli seriózní debatě neobstály? - a právě proto odmítáte diskutovat?

A pokud by tedy pan Hannig nebyl schopen seriózní debaty, mohl by se toho zhostit někdo trochu schopnější z té jeho strany a odpovědět mi? Děkuji.

0 0
možnosti

P83e74t92r 76S39k82á43c59e29l

23. 3. 2019 23:39

Jinde Vám připomínám, uvádím i zde - sdělil jsem Vám termín, do kdy by jste měl sjednat nápravu Vašeho konání. Takže pracujte na sobě, věřím Vám že to zvládnete a potom budete platným účastníkem skutečné diskuze.

0 1
možnosti

Pane Hannigu,

nevzdávejte prosím příležitost k diskusi pod svými články. Nenechte se zastrašit hlupáky, kteří fanaticky obhajují zlo, aniž vlastně tuší, odkud teče tér.

Abychom se za 30 let pohnuli z místa je i ve vašich rukou, tak bojujte.

1 2
možnosti
Foto

P58e36t21r 39H28a23n74n14i84g

21. 3. 2019 18:13

Pane Sobotko, můžete se mnou diskutovat formou dotazu a odpovědi na Parlamentních listech. Tam se BV štítí trolit.

0 1
možnosti

PANE HANNIGU - jak je možné, že vy, bývalý kandidát na prezidenta této země, si neumíte své názory obhájit? Tohle je věc, kterou opravdu nechápu - přece kdybych např. já o to někdy usiloval, stát se prezidentem této republiky, zcela jistě bych byl schopen si i veškeré své názory obhájit, resp. minimálně bych se o to pokoušel - a právě proto, že bych někdy v minulosti usiloval o to stát se prezidentem (ano, nikdy se to nestalo a zřejmě ani nestane, ale to není v tuto chvíli podstatné), bych i každému (tedy pokud by to bylo vzhledem k množství reálné) své postoje vysvětloval - a na každý argument oponenta bych zareagoval - ať už tím, že bych byl přesvědčen, že není správný - a proto bych se ho pokoušel vyvrátit - anebo, kdybych viděl, že neexistují žádné relevantní protiargumenty, tak bych uznal, že oponent má pravdu. (Zde jen poznamenám: vy jste v situaci, kdy vám sem píše velmi malý počet lidí, proto to je naprosto reálné, abyste na všechny výhrady zde reagoval - ať už tím prvním - anebo druhým, mnou výše nastíněným způsobem.) Proč se pane Hannigu nechováte podobně, jak jsem to zde výše nastínil? Napadá mě jediné vysvětlení - právě proto, že jste vy, člověk s vašimi všemi morálními deficity, kandidoval na prezidenta, jste člověkem s tak mizivou mírou sebereflexe, že vám to není trapné - ignorovat všechny ty naprosto relevantní argumenty, které jsem vám sem (ale nejen já) napsal. OK, "váš boj" - je ale zřejmé, že všichni, kdo se sem do této diskuse podívají, to vidí - že zcela evidentně nemáte žádné protiargumenty - a proto mlčíte. OK, vaše věc - já ale vaše mlčení (a domnívám se, že i každý návštěvník této diskuse - pokud se sem tedy chodí dívat průměrný vzorek populace) - čili já to vaše mlčení považuji za vaše implicitní uznání argumentační porážky. Ano, mohl jste ji uznat i trochu odvážněji, explicitněji - ale já zcela chápu, že při vašich morálních limitech, toho nejste schopen. OK, beru na vědomí.

1 0
možnosti
Foto

P92e36t56r 14H43a81n56n36i47g

21. 3. 2019 15:04

Myslím si, pane B. Veverko, že diskutéři správně ohodnotili relevantnost Vašich příspěvků. Nemá cenu se jimi zabývat. Vystačíte si s nimi sám. Položíte otázku jakoby mně a vzápětí si na ni odpovíte. Takže hodně vašich otázek a odpovědí. A bude jich určitě ještě mnoho, protože v dalších mých článcích už po nějakou dobu nebude diskuze možná. Budu se řídit radou mých přátel, že to nemá cenu a mým názorem, že nemá cenu jitřit emoce.

3 1
možnosti
Foto

Země Koruyn čské byly od 11. století do roku 1806 součástí Římské říše, poté Rakouska do roku 1918, pozice 1918-1938 byla velice vratká, 1945-1989 součástí Ruské říše, od té doby máme pozici vratkou, přece jen posílenou vstupem do EU. Samostatní jsme nebyli nikdy.

2 0
možnosti

Ona to je docela otázka, co vlastně je ta "samostatnost"... Řekl bych, že pro lidi hannigovského ražení je "nejsamostatnějším" státem na světě KLDR. To je ovšem přístup, který považuje za "ideální" co největší izolaci země od okolního světa - velice často i z důvodu, že v totálně izolovaném státě si diktátor může dělat co ho zamane - a o to přesně našim novodobým totalitaristům jde - i oni by chtěli izolované Česko, ve kterém by si mohli dělat co se jim zlíbí - a aby jim do toho nikdo "nekecal". Přesně jako v Severní Korei. To je ovšem stav, který se může zamlouvat jen lidem, kteří skutečně usilují o totalitu - nikoli mně. Já jsem rád, že jsme součástí EU - a "káelderizace" naší země I DÍKY TOMU nehrozí.

1 0
možnosti

PANE HANNIGU - právě jsem si přečetl, že kandidát za vaši stranu, pan Pavel Opl, ve svém nedávném blogu napsal toto:

PAVEL OPL, kandidát za "Rozumné": >>Co dělali politici a orgány činné v trestním řízení, kdy obludné vraždy a masakry muslimských teroristů a vrahů, byly i na našem území schvalovány rozličnými lidmi ?<<

Zdroj: https://opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705013

Pane Hannigu, nezbývá mi než na tuto páně Oplovu nehoráznost razantně reagovat. Proč razantně? Protože to je nehoráznost skutečně nehorázná. A RÁD BYCH SE, VÁS PANE HANNIGU, ZEPTAL, ZDA S TÍM PÁNĚ OPLOVÝM BLOGEM SOUHLASÍTE - RESP. ZDA NÁHODOU NEUVAŽUJETE O TOM, ŽE S ČLOVĚKEM, KTERÝ PÍŠE TAKOVÉTO OBLUDNOSTI, TŘEBA NEPŘERUŠÍTE SPOLUPRÁCI?

A zde je má reakce na tu páně Oplovu nestoudnost:

Jste lhář, pane Ople. Já na žádný česky psaný příspěvek, ve kterém by někdo jásal nad hromadnými vraždami Evropanů vypadlanými islamisty, do dnešního dne nikdy nenarazil. Zatímco teď, po hromadné vraždě vypatlaného islamofoba, jsem jich během pár minut namátkou našel desítky (pak jsem na to přestal mít žaludek). Troufám si proto odhadnout, že v absolutních číslech jich musely být tisíce, spíše desetitisíce. A to je věc, po které by policie skutečně měla konat.

A to vaše srovnávání schvalování atentátu na Heydricha a schvalování této brutální masové vraždy je opravdu nechutné. Vy nevidíte rozdíl mezi zabitím bestiálního vraha dosazeného do nejvyšší funkce v zemi zločinnou okupační mocí - a mezi zabitím padesátky nevinných lidí? Pokud ne, pak je zřejmé, že přestože jste zbabělec a přímo jste ve svém textu ten masakr neschvaloval, zřejmě se i vám ten masakr náramně "líbil" - a proto za to, co jste sem do tohoto blogu napsal, si nezasloužíte nic jiného, než pohrdání. Styďte se, pane Ople.

0 0
možnosti

PETR HANNIG: >>Tak i když vy Bedřichu Veverko se budete krotit ve svých razantních výlevech, tak i jiné se budou krotit v odpovědích na vaše nenávistné řeči.<<

Nápodobně. Když se budete krotit se svou nevraživostí vůči (např. zde v blogu) našim spojencům, i já se budu krotit ve svých příspěvcích odpovídajících na vaše blogy psané za účelem zasévání svárů a nevraživostí ve službách (ať už vědomě nebo nevědomě) cizí totalitní mocnosti. A pokud nejste schopen napsat vašemu fanouškovi, že požadovat aby "Němci jako národ trpěli" (dnes!) za události staré 74 a více let - čili pokud původci této nehoráznosti nejste schopen napsat, že to, co napsal, je opravdu za hranou slušnosti, zvykejte si na to, že když to v diskusi pod vaším blogem neuděláte vy, udělá to někdo jiný. V této diskusi zcela určitě - a v diskusích pod vašimi dalšími blogy samozřejmě jen tehdy, jestli si opět svou avizovanou zbabělost rozmyslíte a otevřete pod nimi diskuse. Je to jen na vás, pane Hannigu zda budete nebo nebudete zbabělec. A na závěr bych vám ještě doporučil, aby když někoho k něčemu nabádáte, abyste se v prvé řadě podle toho choval vy sám. Pokud to neděláte (jako že neděláte, viz výše), působí to opravdu velice trapně. Ale já vím - vy jste evidentně na trapnost v souvislosti se svou osbou už dávno zvyklý. Nicméně je jen na vás, zda s tím už konečně začnete něco dělat - anebo zda se opravdu už napořád hodláte smířit s tím, čím nepochybně dnes jste.

0 1
možnosti

Pane Hannigu - opravdu nevolám po žádném "silovém" zásahu vůči panu Klímkovi - ale umravnit byste snad svého příznivce mohl - nebo to vám opravdu nevadí, když zde někdo nadává a chová se neslušně vůči vašemu názorovému oponentovi? Opravdu pro vás i v tomto případě bude "účel světit prostředky"? Věřím, že ne - ale kdyby ano, zklamu vás - mě totiž opravdu někdo tak ubohý, jako je pan Klímek, urazit nemůže. Spíše vám to sem píšu, abyste se už konečně "chytnul za nos" - a umravnil hulváta, který vás shodou okolností podporuje. Ale znovu zdůrazňuji - nevolám po žádném "silovém řešení". Jen by se to od vás docela slušelo, dát hulvátovi najevo, že se vám podpora tohoto typu nelíbí...

1 1
možnosti

... možná, že už vás, pane Hannigu, začínám trochu chápat...

... když někdo nazve oponenta "turem domácím" a zároveň je ten jeho oponent i váš oponent, je to zřejmě podle vás "v pořádku" - a nic neslušného na tom neshledáváte (a to ani když někdo někomu tyká - a to i po opakované výzvě, aby to nedělal) - viďte, je to "cajk", pokud někdo nadává na té "správné" straně... Ale v pořádku zřejmě podle vás není, když si někdo dovolí s vámi, pane Hannigu, nesouhlasit - nebo "nedejbože" vám ukázat, že spolupracujete s antisemitským nacistou (to není nadávka - to, vzhledem k tomu, co ABB napsal, je jednoznačná diagnóza), který doteď nevzal jediný svůj antisemitský výrok zpět. TO je pak panečku neslušnost, viďte - dovolit si poukázat na zjevná fakta, která nejsou pro vás příliš lichotivá, viďte... Zdá se, že už vám konečně začínám rozumět - takové to orwellovské "čtyři nohy dobrý, dvě špatný" přetransformované do "Petr Hannig dobrý, cokoli co se mu nelíbí špatný"...resp. "každá sprosťárna podporující Hanniga dobrý, každý relevantní argument proti němu špatný" - nebo se mýlím a nejste tak neuvěřitelně pokrytecký, pane Hannigu? Šanci pořád ještě máte, je to jen na vás...

0 1
možnosti
Foto

P35e12t72r 33H80a45n83n67i19g

19. 3. 2019 15:51

Tlak vzbuzuje protitlak. Tak i když vy Bedřichu Veverko se budete krotit ve svých razantních výlevech, tak i jiné se budou krotit v odpovědích na vaše nenávistné řeči. Tak jako nesouhlasím s Vaším nenávistným přístupem, tak nesouhlasím s jakýmkoliv nenávistným přístupem. Jestli jste to pane Veverko nezaregistroval, já zde diskutuji s těmi, kteří o historii něco vědí. Každý má ovšem svůj vlastní přístup ovlivněný doou, kdy historii vstřebával A o tom je totiž ta diskuze.

3 2
možnosti

"Každý má ovšem svůj vlastní přístup ovlivněný dobou, kdy historii vstřebával A o tom je totiž ta diskuze."

Nezdá se vám, že historie by měla být jen jedna bez ohledu na dobu, kdy ji kdo vstřebával?:-P

1 0
možnosti

PETR HANNIG: >>Píši své články pro rozumné lidi, kteří nejsou zahlceni propagandou, blížící se té, kterou zažili naši otcové v padesátých letech<<

Považujete, PANE HANNIGU, i pana Klímka, za rozumného člověka? Nebo se, spolu se mnou, domníváte, že jeho volání po tom, aby dnes Němci trpěli za hříchy svých dědů a otců, je velmi nerozumné - a pro takto nerozumného člověka vy nepíšete, viďte? Já osobně se domnívám, že právě JEHO smýšlení je typickým příkladem smýšlení blížící se propagandě z padesátých let. Souhlasíte?

0 2
možnosti

Ty jsi manipulátor Bédo.....;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS