Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Klaus jen použil tvrdé přirovnání stavu současných věcí k věcem minulým. To se politbyru ODS pochopitelně špatně poslouchá, neboť na stavu věcí dnešních jaksi má svůj podíl.

Tváří-li se ODS "euroskepticky", pak je třeba si uvědomit, že jakákoli její kritika EU je stejně jako u většiny ostatních stran jen snahou opít rohlíkem voliče, kteří prostě vidí, jak si z nás frankoněmecká říše dělá nový protektorát. Ve skutečnosti nemá ODS nejmenší zájem cokoli změnit, je přece součástí mocenských struktur, které současný stav vytvořily a zabetonovaly.

V ODS tedy vskutku není pro lidi jako je Klaus mladší místo. A kromě toho Íčko Langer už by chtěl zase do vysoké politiky a kamarádi mafiáni z ODS i jejího okolí jsou samozřejmě pro.

18 0
možnosti
Foto

Komunisté možná trestali za názor, ale ODS dokonce za jeho nešikovné vyjádření.

6 2
možnosti
SB

Fiala je prostě jiný než Klaus. Neříká nic konkrétního, pouze všeobecné pravdy.

Bohužel však právě tohle na některé lidi platí. Kdo říká jenom fráze, nemůže v podstatě chybovat. Takové věci, jako že "musíme průběžně sledovat dění ve světě, vyhodnocovat ho a pružně na něj reagovat" sice naprosto nic neřeknou, ale nikdo nemůže napadnout jejich pravdivost.

Proto takoví lidé, jako byl Havel nebo jako je nyní Fiala,. kteří se nikdy nezmohli na svou vlastní skutečně věcnou myšlenku, u některých osob bodují. Ty osoby vidí pravdivost takovýchto výroků, avšak nikoli jejich povšechnost a v podstatě bezobsažnost.

26 3
možnosti
ZD

Svatá pravda! V příspěvku jste mimochodem popsal - dle mého úsudku - i výsledek druhého kola presidentské volby.

0 1
možnosti

Klaus ml. mluví vždy k věci a na rozdíl od teoretického filosofování Fialy se snaží ukázat na problémy, které se lidí skutečně dotýkají. Pokud bych hledal pravicovou stranu (která u nás mj. dlouhodobě žádná není - neb ti ostatní si na to pouze hrají), resp. pravicově smýšlející politiky, Klaus ml. by byl určitě jedním z mých favoritů.

25 0
možnosti
DR

Fiala je také pouze žvanil, při těch jeho proslovech člověk vždy pomalu usne nudou, politikem nikdy nebyl.

15 0
možnosti
JV

Oba Klausovci patří do SPD. U Pitomia jsou "doma"

3 13
možnosti
DR

Navrhl bych výměnu. Klaus přeskočí do ČSSD a ČSSD mu dá na oplátku Petříčka. V dresu ODS může lézt do EU a NATO zadnice dosytosti.

4 2
možnosti
JS

Kde jsou ty srovnatelné země které podle vás nelezou do zadnice? Já si myslím, že nám EU má co nabídnou a to srovnání s ostatními zeměmi mi dává za pravdu. Naši politici nic lepšího nevymyslí. Učme se od těch lepších.

2 5
možnosti
RE

Přitom své umístění ve volbách získala právě díky němu.

9 2
možnosti
Foto

Tak to určitě....za Klausem jde celý národ

1 6
možnosti
Foto

Tak Klaus může jít exhibovat k SPD,tam svou rétorikou a názory patří,ODS jen poskozuje

9 13
možnosti
Foto

ODS není jak příliš poškodit, pořád má aureolu kmotrů, zlodějů a dnes také skupiny čekající na příležitost, aby zase mohli dělat to, co ti před nimi. Fiala se úzkostlivě snaží nevyčnívat na žádnou stranu. ODS dnes je amorfní hmota ničeho, Klaus má alespoň nějaký nějaký názor.

21 1
možnosti
ND

Současná ODS staví svoji politiku na vymezování se proti vládním stranám. No, jako opozice to má v popisu práce, ale je to málo. Václav v Klaus ml. je buřič se správnými názory, i když to s tím příměrem přehnal. Toto je můj názor, který nikomu nevnucují.

12 4
možnosti
Foto

Je velmi relativní co je správný názor...

5 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články