Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zásadní problém je v tom prostředníku, kterým je stát. Adopce má být pouze vztahem mezi těmi co chtějí dát své dítě k adopci a těmi kteří ho chtějí adoptovat. Samozřejmě mohou svá rozhodnutí delegovat na další osoby, nebo instituce, které by za tímto účelem vznikly.

0 1
možnosti
DM

Správně. Když si budu chtít koupit 120mm minomet a munici, nemá se mi do toho co montovat stát. Je to přece vztah mezi mnou a výrobcem.

A když si budu chtít koupit na trhu v Zimbabwe otroka a nechat si ho poslat sem, je to moje věc, státu do toho nic není.

Já bych to takhle bral ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zní to rozumně, může-li být výsledkem to, že i homosexuální pár může být shledán vhodným k výchově "volného" dítěte. Přes to, že je zřejmě lepší, bude-li dítě vychováváno u heterosexuálů.

8 1
možnosti
IH

kazdy homosexual sa narodil a vyrastol v heterosexualnej rodine. takze deti by nemali byt dane na adopciu do heterosexualnej rodiny. /samozrejme, je to iba sarkasticka poznamka, ale chcem tym ukazat na niektorych jednotlivcov, ktori operuju nevhodnostou adopcie do homosexualneho prostredia./

0 1
možnosti
MS

S titulkem souhlas. Homosexuálním párům umožnit postavit se do fronty, ale na řadu by měli přijít, až budou uspokojeny všechny heterosexuální páry.

12 1
možnosti
Foto

KarmaR^Naprosto s Vámi souhlasím, byla bych ještě možná příkřejší, ale sdělil jste to správně. Díky a přeji hezký den.R^

35 0
možnosti
Foto

Myslím, že takto problém nestojí.

1 15
možnosti
Foto

Paní Dubcová, já myslím, že má autor pravdu. Upřímně mi řekněte, jestli heterosexuální páry dělají hysterie kolem všeho jako páry homosexuální. To, že jsou stejného pohlaví je ovšem neopravňuje k tomu, aby vše bylo podřízeno jejich orientaci. Je to všechno trochu na hlavu, protože nenormální se zdají sezdané páry, kteří skutečně touží po dítěti. Atd. atd., ta problematika je širší.

20 1
možnosti
Foto

Tak jistě,spousta dětí není právně volná a k adopci se vyžadují jen bílé a zdravé děti a těch moc není.Pokud jde o právo na adopci,jde především o právo mít možnost zažádat o adopci a ne být hned kvůli sexuální orientaci vyřazen.O adopci může požádat i jednotlivec a má právo absolvovat kurs a být schválen.

5 5
možnosti
MC

Co pořád máte lidičky s tím právem? Mám právo na to, mám právo na tamto, mám právo na támhleto.......ale nikde neslyším o povinostech. Nejdřív povinosti potom práva. Má právo absolvovat kurs? Když nesplním podmínky tak se s právem můžu rozloučit. Má právo být schválen? Nemá právo být schválem, jedině v případě že splnil podmínky vypsané k adopci. Takže nejdřív povinosti potom právo. Ale nikdy né obráceně, to je špatně.

4 0
možnosti
VV

Ten nadpis by vyborne pasoval pred 80. roky do Völkische Beobachter. :-(:-/;-(Rv

1 21
možnosti
VV

Doufam, ze mi ta pani z Meitingen nevycte to vypadle r v prvnim slove. Budu si muset koupit novy laptop.

1 6
možnosti
  • Počet článků 451
  • Celková karma 35,30
  • Průměrná čtenost 4040x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik