Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

O původu trestního stíhání vypovídali 4 kriminalisté, kteří viděli do zákulisí a v něm Tuhý a Chovanec. Spolupráce st. zástupce s policií vyústila v přesný termín před volbami.

Ano, už jsme si zvykli, že korupce klientelismus je součástí našeho života ve všech odvětvích, zvláště v politice. Proto schopní a slušní do ní nejdou.

0 0
možnosti
BH

Někdo čeká, někdo si užívá a někdo se užírá a nervuje.

Přeji hezký den.

1 0
možnosti
Foto

I55v82a72n 21M53a41r29e10k

22. 2. 2019 11:19

No lepší A.Babiš, než v parlamentním podpalubí vyčkávající "Demokratický blok". Chraň nás všichni svatí, kdyby se znovu dostali ke "kormidlu". ;-( R^

5 2
možnosti
JP

Paní Pospiechová, být trestně stíhaným není být zločincem, to právně platí až po rozsudku soudu (pokud je soud spravedlivý). Pan premiér je zvláštní postava, nevolil jsem ho, bohužel ho mnoho lidí obdivuje, kolik dokázal dát financí dohromady?

Demokracie je v naší zemi založena na stranách a volbách. Kariérista Kalousek s panem knížetem byli lepší? Jistě, poslouchali lépe mediální proudy, asi je i dodneška nějak mají na své straně. Piráti nám vydělají na prostituci a konopí? Nikde nikdo.

Na pozici otroka si snad nelze tak snadno zvyknout. Ale naše společnost už je na tom někdy tak zle, že nejlepšími vlastenci České republiky jsou falešní ulhaní komunisti. Náš prezident a vláda jsou na úroveň naší rozdrolené společnosti pravděpodobně ještě hodně dobří. Jistě jsou ale lepší, než lidi, které by na jejich místa vysadila revoluce typu Ukrajina-Majdan. Když se naši schopní občané přestanou vzájemně posílat do Ruska, USA, Číny či na lampárnu do Žiliny, bude lépe? Obdiv nepatří cizím vychvalovaným státům, ale každému našemu slušnému člověku, který není lhostejný a má rád svou zem i lidi.

3 1
možnosti
Foto

??? ... kdo si zvykl? Snad mluvte jen za sebe. Mnozí zde píší právě proto, že si nezvykli, a že si ani zvykat nehodlají.:-(Rv

4 0
možnosti
DH

Nó, tak jste se tu vyplakala, ale komu tím pomůžete ???

3 2
možnosti
MB

To je pravda, p. Horák. Taková mladá - sympatická žerna a jaké řeči to vede! I nástěnku jste ji chtěl původněš svěřit! Komu, její článek poslouží ? ... :-)

2 2
možnosti
JP

J33i18r54i 10P14i83l13n22y

22. 2. 2019 7:26

Jenže to, co se nabízelo místo Babiše je ještě děsivější.

Hlas lidu rozhodl, že menší zlo je lepší.

4 7
možnosti
VH

Nevnímáte přesně. Je jen málo horších věcí, než Babiš.

1 3
možnosti

R^

Na co čekáme? Na Godota!

:-)

1 1
možnosti
DH

No, na Vás tu ale rozhodně nečekáme.

Vy se zamyslete, kdo čeká na Vaše blábolení. Vždyť i diskuse pod Vašimi články je skutečné fiasko.

1 2
možnosti
Foto

Já si na to ještě nezvykl. A den co den se divím, jak je možné, že všechno to, co jste popsala, takové množství lidí akceptuje...

8 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik