Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

To s tím parkem je hezký příměr na papíře, ale v reálu budou mít lidi raději politika, který je nenechá chodit po blátě. ;-D

Obzvláště když podle vyšlapaných cestiček by to musel vybetonovat celé.

Co se týče dat, je smutné, že ČR snese západní ceny (elektronika, oblečení, nadnárodní služby) za české platy. Málo si dupneme a moc se podbízíme velikánům. Když napíšu, že se nemáme poklonkovat USA, schytám mínusy, ale kdybych napsala, že se nemáme poklonkovat T-mobile nebo MacDonald, jaký je v tom rozdíl?

0 0
možnosti
JN

Jak správně uvádíte, s tím parkem je to nesmysl.

Ap okud jde o ty množstevní slevy, či jak to nazývají. vzpomínám si, že někdy v roce 1993, když tu byla jediná mobilní síť Eurotel, byl nejlevnější paušál za 1600, volných minut 0, cena hovoru cca 10,-Kč za minutu a to se účtovalo nejen volajícímu iale i volanému. (při tehdejších mzdách to pro mnohé byla půlka výplaty, pro některé skoro celá)

A postupným rozšiřováním počtu předplatitelů taky klesala cena. Ona ta paní ministryně až tak moc nekecá.

1 0
možnosti
VV

Ta pani ma co se tyce trhu samozrejme pravdu. V Cechach se tomu asi rika mnozstevni rabat. Kdyz si u velko pdberatele obednate 1 tranzistor, muze stat 1 Kc. za 10 uz mina zaplatite jen 9 Kc a 100 000 uz jich budete mit asi za 500 000 Kc.

problem je, ze jedinec si obvykle objednava jen jeden pohreb. Ale dovedu si predstavit ze v pripade nejake katastrofy s mnoha mrtvymi ten zadavatel pohrbu dostane take nejakou slevu.

1 0
možnosti
Foto

Nováková neřekla nic nelogického a sám se divím, proč se jí Babiš nezastal. Češi snižují spotřebu vody. Vodárenským firmám klesá obrat a řeší to zvýšením ceny, protože nehrozí, že by se spotřebitelé mohli bez vody obejít. To samé platí i u přenosu dat.

0 0
možnosti
Foto

Však naše zdravotnictví dělá, co může! ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik